- 2ο Adventure Meeting 2023 - 21 Σεπτεμβρίου 2023
- Η Suzuki πάει τα Test Ride στα Ιωάννινα - 14 Σεπτεμβρίου 2023
- Νέο άτοκο χρηματοδοτικό για τη Vespa GTS - 24 Μαΐου 2023
Το ξεκίνημα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσικλετών για το 2016 βρίσκει την κορυφαία κατηγορία, Formula Extreme, με μια νέα ομάδα αποτελούμενη από πολύ γνωστά ονόματα των Ελληνικών αγώνων.
Συνδυάζοντας την εμπειρία με το ταλέντο, η SP Spiliotis Racing Team καθοδηγείται από τον Team Manager Μιχάλη Σπηλιώτη, ο οποίος επίσης συμμετέχει και στην αγωνιστική δράση με τον γνώριμο πια αριθμό 69. Δίπλα του ο κάτοχος τριών πρωταθλημάτων Ταχύτητας, Λευτέρης Πίππος (#91), και ο Δημήτρης Πρόιος (#93).
Οι τρεις αναβάτες της ομάδας μπαίνουν στο νέο Πρωτάθλημα εξοπλισμένοι με τη νέα superbike της Yamaha YZF-R1. Η SP Spiliotis Racing Team ευχαριστεί τους παρακάτω Χορηγούς, η πολύτιμη βοήθεια των οποίων μας επιτρέπει να συμμετάσχουμε στο υψηλότερο επίπεδο αγώνων Μοτοσικλέτας στην Ελλάδα.
- Yamaha
- Michelin
- MP Motors
- Βαφές Μοτόνιο
- Κώστας Περβολαράκης Performance
- VGR Team
- Γούλας Racing
- Wheel City
- Remus
- PP Tuning
- Mupo
- Bering
- Beringer
- Hel
- Capit
- Fabbri
- TSS
- Afam
- Bikes Plast







