Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η Honda CX500 είναι εμπνευσμένη από ένα εκπληκτικό τρίκυκλο, το Honda ATC250R που ήταν σχεδιασμένο για να συμμετάσχει στους συναρπαστικούς και συνάμα επικίνδυνους αγώνες της δεκαετίας του ΄80, πριν η Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων (Consumer Product Safety Commission) θέσει τέρμα στην παραγωγή μετά από χιλιάδες ατυχήματα και νομικές υποθέσεις.

Η Brick House Builds LLC, έχοντας ως βάση ένα μοντέλο του 1979, δημιούργησε μια έκδοση της ATC250R για τον δρόμο, αναδιαμορφώνοντας την αρχική διάταξη της μοτοσικλέτας, η οποία πλέον είναι κατά 50 κιλά ελαφρύτερη και εξαιρετικά ευκίνητη.

Αρχικά αφαίρεσαν το πίσω μέρος, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα μονόσελο, χρησιμοποιώντας μια ανάρτηση 650R Kawi, αντικατέστησαν τη σέλα και το ντεπόζιτο, χρησιμοποίησαν προβολείς και το φτερό από μια Honda XR650 dirtbike, καθώς επίσης μια εξάτμιση της MAC Performance Exhaust LLC και ένα τιμόνι της Renthal.

Στις τελευταίες σχεδιαστικές λεπτομέρειες της CR500R περιλαμβάνονται ένα σύνολο γραφικών στο ντεπόζιτο, οι χρυσές ρόδες, η χρυσή τάπα βενζίνης, το μπλε κάθισμα από βινύλιο και το περίβλημα πιρουνιών.

Γκαλερί

[show_avatar email=3 show_name=true]