Ο Sam Sunderland «περιπλανιέται» στο Λονδίνο

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Ο Sam Sunderland, ο πρώτος Βρετανός Πρωταθλητής του Rally Dakar 2017, σε συνέχεια της εξαιρετική του νίκης του αποφάσισε να απολαύσει μια εορταστική τουριστική βόλτα γύρω από το Λονδίνο πάνω στην Red Bull KTM 450 FACTORY RALLY μοτοσικλέτα του.

Το ασυνήθιστο θέαμα μιας rally μοτοσικλέτας σε μια τέτοια πολυσύχναστη πόλη εξέπληξε πολλούς οπαδούς του αθλήματος, οι οποίοι αποθανάτισαν τον Sunderland καθώς οδηγούσε γύρω από τα διάσημα μνημεία του Λονδίνου, ενώ η βόλτα ολοκληρώθηκε στο MCN London Motorcycle Show, στο εκθεσιακό κέντρο ExCeL.

Η νίκη του Sunderland ήταν ένα απίστευτο γεγονός, καθώς ένα χρόνο νωρίτερα είχε σπάσει τον μηρό του, ενώ το Dakar 2017 ήταν ο πρώτος ολοκληρωμένος αγώνας για τον Βρετανό που κατέκτησε την 16η συνεχόμενη νίκη για την KTM.

Ο Sam Sunderland δήλωσε:

«Ήταν πραγματικά πολύ ωραίο να επιστρέψω στο Λονδίνο και να δω κάποιος Βρετανούς οπαδούς, οι οποίοι είναι παθιασμένοι με αυτό που κάνω. Πραγματικά απόλαυσα την συνάντηση με τους οπαδούς μου, καθώς ήταν πολύ συγκινητικό. Σήμερα οδήγησα με την μοτοσικλέτα μου γύρω από το Λονδίνο για να δω κάποια αξιοθέατα σαν τουρίστας και η εμπειρία ήταν ιδιαίτερη καθώς, υπό κανονικές συνθήκες, η μοτοσικλέτα προορίζεται για αγώνες σαν το Rally Dakar, στην έρημο ή σε ανώμαλο έδαφος. Ήταν μια παράξενη, αλλά πραγματικά πολύ ξεχωριστή ημέρα, να περιπλανιέμαι γύρω από τα διάσημα μνημεία του Λονδίνου. Ήταν πραγματικά διασκεδαστικό.»

Συντάκτης: Δ.Ν.

Φωτογραφίες του Joe Dick/MCN