Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Ελάτε να δοκιμάσετε όλα τα ΜΤ !
ΜΤ ΤΕ
ST RIDES  σε Αθήνα, Βόλο και Θεσσαλονίκη…

Το ζητήσατε και το φέρνουμε! Το εντυπωσιακό 17μετρο ΥΑΜΑΗΑ ΜΤ TRUCK έρχεται και φέτος στην Ελλάδα. Προσκαλούμε τους λάτρεις της μοτοσικλέτας να έρθουν να δοκιμάσουν όλα τα ΜΤ που φέρνουμε ειδικά για τους φίλους αναβάτες σε Αθήνα, Βόλο και Θεσσαλονίκη. Oι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλη τη σειρά ΜΤ.

Οι διαθέσιμες μοτοσικλέτες θα είναι :

MT-125, MT-07, MT-09, MT-09 Street rally, MT-09 Sport Tracker, MT-09 Tracer 

  • MT TOUR AΘΗΝΑ Σάββατο 9/4 – Δευτέρα 11/4
    ΟΑΚΑ, Parking Κύμης & Σπύρου Λούη, δίπλα στο Ποδηλατοδρόμιο

 

  • MT TOUR ΒΟΛΟΣ Τετάρτη 13/4
    Λιμάνι Βόλου

 

  • MT TOUR ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Παρασκευή 15/4 – 17/4
    ΔΕΘ είσοδος από την Πύλη Εμπορίου, Εγνατία

Στη Θεσσαλονίκη το ΜΤ ΤOUR θα διεξαχθεί στα πλαίσια του ScooterMoto Festival, σε δικό του χώρο εντός της ΔΕΘ και δωρεάν συμμετοχή. Η πρόσβαση στο σημείο του MT TOUR θα είναι ελεύθερη, χωρίς να απαιτείται πληρωμή εισιτηρίου εισόδου στην έκθεση.

 

Για την κράτηση θέσης είναι απαραίτητη η προεγγραφή στους συνδέσμους που ακολουθούν. Μέσα στις φόρμες θα βρείτε τις αναλυτικές ώρες για να δηλώσετε συμμετοχή στο χρονικό διάστημα που σας εξυπηρετεί. Σημειώστε οπωσδήποτε και το μοντέλο που θέλετε να δοκιμάσετε. Θα ακολουθήσει νεότερη επικοινωνία από την κεντρική αντιπροσωπεία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. με την επιβεβαίωση της ώρας συμμετοχής.

Ο σύνδεσμος λειτουργεί για τις εγγραφές στην Αθήνα.

Για Βόλο και Θεσσαλονίκη θα είναι ενεργοί αντίστοιχοι σύνδεσμοι από Δευτέρα 4/4.

H ολοκληρωμένη «εμπειρία ΜΤ» περιλαμβάνει εξοπλισμό μοτοσικλέτας και αξεσουάρ αναβάτη, που θα είναι διαθέσιμα να τα δείτε στο σημείο και στη συνέχεια να τα παραγγείλετε από το επίσημο Δίκτυο Συνεργατών ΥΑΜΑΗΑ σε όλη την Ελλάδα.


Σας περιμένουμε !!!