Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η Triumph Motorcycles ανακοινώνει μια μοναδική συνεργασία με ειδικούς της βιομηχανίας, κορυφαίους ακαδημαϊκούς και με την Innovate UK, ώστε να αναπτύξουμε εξειδικευμένη τεχνολογία ηλεκτρικής κίνησης στη μοτοσυκλέτα και πρωτοποριακές λύσεις για την ενσωμάτωσή της. Αυτό το διετούς διάρκειας πρότζεκτ, σε συνεργασία με τις Williams Advanced Engineering, την Integral Powertrain Ltd και το WMG του Πανεπιστημίου του Warwick, θα παρέχει σημαντική πληροφόρηση σε σχέση με πιθανά μελλοντικά μοντέλα ηλεκτρικών μοτοσυκλετών Triumph.

 • Μια μοναδική συνεργασία μεταξύ τεσσάρων μεγάλων βρετανικών βιομηχανικών εταιρειών και κορυφαίων ακαδημαϊκών –
  Η Triumph Motorcycles, η Williams Advanced Engineering, το τμήμα e-Drive της Integral Powertrain Ltd.’s , και το WMG του Πανεπιστήμιου του Warwick
 • Υποστηριζόμενο και συγχρηματοδοτούμενο από το Υπουργείο Επιχειρήσεων, Ενέργειας & Βιομηχανικής Στρατηγικής της Βρετανίας καθώς και από το Γραφείο για Οχήματα Χαμηλών Ρύπων, μέσω της Innovate UK
 • Ένα διετές πρότζεκτ επικεντρωμένο στην ανάπτυξη τεχνολογίας ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας, το οποίο θα προσφέρει πληροφόρηση στις μελλοντικές ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες της Triumph
 • Οδηγική καινοτομία, νέες δυνατότητες και νέα πνευματικά δικαιώματα που θα ενισχύσουν την αξιοπιστία και το προφίλ της βρετανικής βιομηχανίας και του βρετανικού ντιζάιν.

Αυτή η νέα συνεργασία θα συνδυάσει την παγκοσμίως φημισμένη μοτοσυκλετιστική τεχνογνωσία της Triumph με εξελιγμένες δυνατότητες του κλάδου της αυτοκίνησης ώστε να δημιουργήσει τεχνολογική καινοτομία για μελλοντικές ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες.

«Αυτή η νέα συνεργασία αποτελεί μια συναρπαστική ευκαιρία για την Triumph και τους συνεταίρους της να είναι οι ηγέτες στην τεχνολογία που θα πραγματοποιήσει την ηλεκτροκίνηση στις μοτοσυκλέτες, η οποία καθοδηγείται από τους πελάτες που πασχίζουν να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα, σε συνδυασμό με την επιθυμία για πιο οικονομική μετακίνηση και τις αλλαγές στη νομοθεσία,» είπε ο Nick Bloor, CEO της Triumph. «Το πρότζεκτ Triumph TE-1 είναι ένα μέρος της στρατηγικής μας για τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, η οποία επικεντρώνεται στο να προσφέρει αυτό που οι αναβάτες θέλουν και αναμένουν από την Triumph τους, που είναι η τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε οδική συμπεριφορά, επιδόσεις και χρηστικότητα.»

Μια μοναδική συνεργασία μεταξύ ειδικών της βιομηχανίας, κορυφαίων ακαδημαϊκών και της Innovate UK

Το πρότζεκτ Triumph TE-1 αντιπροσωπεύει πλέον την πρωτοποριακή συνεργασία μεταξύ της Triumph Motorcycles και ειδικών της ηλεκτροκίνησης στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάθε ένας από τους οποίους θα δημιουργήσει καινοτομίες στους δικούς του τομείς:

 • Η Triumph Motorcycles θα ηγηθεί του πρότζεκτ, προσφέροντας εξελιγμένο σχεδιασμό πλαισίου και μηχανολογική εξειδίκευση, υπεροχή στον τομέα παραγωγής και καινοτομία στα συστήματα ασφαλείας. Επίσης θα καθορίσει τα χαρακτηριστικά του τρόπου μετάδοσης της ηλεκτρικής κίνησης.
 • Η Williams Advanced Engineering θα παρέχει κορυφαίο για την κλάδο σχεδιασμό ελαφριάς μπαταρίας και τις δυνατότητες ενσωμάτωσης, χρησιμοποιώντας τις δικές της εγκαταστάσεις δοκιμών και εξέλιξης, ώστε να προσφέρει ένα καινοτόμο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας σε συνδυασμό με μια μονάδα διαχείρισης του οχήματος.
 • Το τμήμα eDrive Division της Integral Powertrain Ltd θα ηγηθεί της εξέλιξης ειδικών κατά παραγγελία ηλεκτρικών κινητήρων και ενός μετατροπέα καρβιδίου πυριτίου, ενσωματώνοντας και τα δύο σε μια ενιαία μονάδα.
 • H WMG του Πανεπιστημίου του Warwick θα παρέχει τεχνογνωσία στην ηλεκτρική ενέργεια, και το κρίσιμο όραμα του να μετατραπεί η καινοτομία από την Έρευνα και την Εξέλιξη σε εμπορικό αποτέλεσμα, μέσω εξομοιώσεων βασισμένων σε μελλοντικές ανάγκες της αγοράς.
 • Η Innovate UK, η κρατική υπηρεσία που προωθεί την επιστήμη και τα τεχνολογικά προγράμματα που αναμένεται να αναπτύξουν τη βρετανική οικονομία, θα υποστηρίξει τους εταίρους και θα διαχειριστεί τις χρηματοδοτήσεις. Αυτό αποτελεί κομμάτι της σύγχρονης στρατηγικής χρηματοδοτήσεων του Υπουργείου Επιχειρήσεων, Ενέργειας & Βιομηχανικής Στρατηγικής της Βρετανίας που έχει σκοπό τη δημιουργία των κορυφαίων δυνατοτήτων ηλεκτροκίνησης στην αγορά.

Ένα διετές πρότζεκτ που στοχεύει στην ανάπτυξη τεχνολογικής καινοτομίας και εξελιγμένων δυνατοτήτων ηλεκτροκίνησης στη μοτοσυκλέτα

Το πρότζεκτ θα οργανωθεί σε τέσσερις κύριες φάσεις, με έναν από τους κύριους στόχους της να είναι η ενσωμάτωση των συστημάτων. Αναπτύσσοντας μεμονωμένα εξαρτήματα ηλεκτρικών μονάδων αυτοκίνησης και βελτιστοποιώντας τα σε καινοτόμες συνδυασμένες μονάδες, το πρότζεκτ στοχεύει να προσφέρει σοφιστικέ ηλεκτρικά συστήματα μοτοσυκλέτας που μειώνουν τη μάζα, την πολυπλοκότητα και τις απαιτήσεις του συνόλου.

Η Triumph Motorcycles θα δουλέψει μαζί με τους συνεταιρικούς οργανισμούς για να επιταχύνουν τη συνδυαστική τεχνογνωσία επάνω στη συσκευασία και την ασφάλεια των μπαταριών, στο βέλτιστο μέγεθος και στη συσκευασία του ηλεκτρικού κινητήρα, στην ενσωμάτωση των συστημάτων πέδησης συμπεριλαμβανομένης της αναγεννητικής πέδησης, και στα εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας. Η καινοτομία και οι δυνατότητες που θα αναπτυχθούν σε αυτούς τους τομείς θα εισαχθούν στη μελλοντική στρατηγική ηλεκτροκίνησης της Triumph.

Ο συνεταιρισμός του πρότζεκτ Triumph TE-1, με την υποστήριξη της Innovate UK, επικεντρώνεται στο να διευκολύνει τη δημιουργία:

 • Δυνατοτήτων ηλεκτροκίνησης στη μοτοσυκλέτα που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών που αναζητούν μετακίνηση με μικρότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο, συνεισφέροντας στην επικέντρωση του Ηνωμένου Βασιλείου για τη μείωση των ρύπων
 • Δυνατών, εμπορικά βιώσιμων συνεργασιών με βρετανούς κατασκευαστές και αλυσίδες εφοδιασμού
 • Τεχνογνωσίας και ικανοτήτων στο ανθρώπινο δυναμικό του Ηνωμένου Βασιλείου, με παράλληλη δημιουργία θέσεων εργασίας και βάσης ταλέντων που μαζί εγγυώνται βιώσιμη απασχόληση και κινούν τη φήμη και την επιρροή του Ηνωμένου Βασιλείου στο παγκόσμιο στερέωμα.

«Η ομάδα στην Williams Advanced Engineering ανυπομονεί να εφαρμόσει την τεχνογνωσία της στις ηλεκτροκίνητες μεταφορές μαζί με τους συνεταίρους μας,» είπε ο Craig Wilson, Managing Director της Williams Advanced Engineering.  «Η Williams έχει ήδη τροφοδοτήσει έναν αριθμό παγκοσμίως γνωστών ηλεκτρικών οχημάτων και το να μεταφέρουμε αυτή τη γνώση σε δύο τροχούς θα είναι ένα σημαντικό περαιτέρω βήμα στη δουλειά μας.»

«Η Integral Powertrain πάντα πίεζε τα όρια της ηλεκτρικής τεχνολογίας δουλεύοντας με πελάτες ώστε να βρούμε την καλύτερη λύση που θα καλύπτει ακριβώς τις ανάγκες τους», είπε ο Andrew Cross, Chief Technical Officer στην Integral Powertrain Ltd. «Αυτό το πρότζεκτ θα χτίσει επάνω στην εκτενή εμπειρία μας των τελευταίων 20 ετών στους κινητήρες και την ηλεκτροκίνηση, δουλεύοντας με σημαντικούς προμηθευτές OEM και Tier 1 στους κλάδους της αυτοκίνησης και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που υποστηρίζουμε την Triumph Motorcycles στη μελλοντική στρατηγική ηλεκτροκίνησης και σε ένα πρότζεκτ όπου μπορούμε να εφαρμόσουμε την εμπειρία μας ώστε να κατασκευάσουμε έναν ηλεκτρικό κινητήρα εξαιρετικά υψηλής απόδοσης, αποτελεσματικότητας και ενσωμάτωσης.»

«Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες θα παίξουν ζωτικό ρόλο στις μελλοντικές μετακινήσεις ανά την υφήλιο – προσφέροντας μειωμένη συμφόρηση, βελτιωμένη ποιότητα αέρα στις πόλεις καθώς και ευκολία στο παρκάρισμα. Θα είναι επίσης εξαιρετικές στην οδήγηση, με άφθονη ελεγχόμενη ροπή που θα αποδίδεται ομαλά σε όλες τις ταχύτητες. Το WMG έχει εμπειρία στην τεχνολογία μπαταριών και την ηλεκτροκίνηση οχημάτων για χρήση στον δρόμο, τον σιδηρόδρομο, τη θάλασσα και τον αέρα που θα φέρει και σε αυτόν τον συναρπαστικό κλάδο. Η ομάδα των ειδικών μας θα ηγηθεί των προσομοιώσεων εντός του πρότζεκτ, ώστε να βεβαιώσουν ότι τα οχήματα είναι ασφαλή και οικονομικά χωρίς συμβιβασμό στη δυναμική απόδοση.» Professor David Greenwood, Professor, Advanced Propulsion Systems στο WMG, Πανεπιστήμιο του Warwick.

Ο Steve Sargent, Chief Product Officer της Triumph είπε «Η μελλοντική στρατηγική των μοντέλων μας είναι επικεντρωμένη στο να προσφέρει τις πιο κατάλληλες πλατφόρμες κινητήρα για το μεταβαλλόμενο τοπίο των αναγκών του πελάτη, και βλέπουμε μια κινητήρια ηλεκτρική μονάδα της Triumph ως σημαντική απαίτηση δίπλα στους εμβληματικούς δικύλινδρους και τρικύλινδρους κινητήρες μας. Σαν μέρος της πρωτοβουλίας μας σε σχέση με την ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα, το Πρότζεκτ Triumph TE-1 αντιπροσωπεύει μια συναρπαστική συνεργασία που θα προσφέρει πολύτιμη γνώση στη μελλοντική μας γκάμα. Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που έχουμε την υποστήριξη του Γραφείου για τα Οχήματα Χαμηλών Ρύπων και της Innovate UK, και που θα δουλεύουμε μαζί με τους ειδικούς της ηλεκτροκίνησης και κορυφαίους ακαδημαϊκούς στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε μια προσπάθεια που τελικά επικεντρώνεται στη μελλοντική ευημερία της βρετανικής βιομηχανίας, και στο μέλλον της μοτοσυκλέτας.»

*Δελτίο Τύπου Triumph Eliofil