Σαρωτική παρουσία και φοβεροί χρόνοι

Με νίκες και καταπληκτικούς χρόνους συνεχίστηκε η παρουσία της Peristeras Racing, επίσημου αντιπροσώπου του αγωνιστικού τμήματος της Dunlop, στον τρίτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσικλετών που έλαβε χώρα στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών από τις 26 έως τις 28 Μαΐου. Παρά τις περί του αντιθέτου προβλέψεις ο καιρός ήταν καλός και η πίστα στέγνωσε εγκαίρως για τους αγώνες, με τους αναβάτες της Peristeras Racing να γράφουν εξαιρετικούς χρόνους και να πρωταγωνιστούν στις κατηγορίες τους. Με αρωγό την πολύτιμη καθοδήγηση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, οι οδηγοί μας κατάφεραν να επικρατήσουν στις πέντε από τις έξι κατηγορίες του Πρωταθλήματος.

Μετά από ωραίες μάχες στο ξεκίνημα του αγώνα της μεγάλης κατηγορίας, ο Σάκης Συνιώρης κατάφερε να πάρει την τρίτη του συνεχόμενη νίκη, μπροστά από τους Γιώργο Μαρκεσίνη και Λευτέρη Πίππο, ενώ 5ος τερμάτισε ο Χάρης Παρασκευόπουλος. Καταπληκτικά πράγματα με τα ελαστικά της Dunlop έκανε ο Θεοφάνης Μίχας στην Supersport, κατακτώντας τη νίκη με καλύτερο χρόνο στο 1:20,846. Πρόκειται για τον καλύτερο χρόνο που έχει σημειωθεί ποτέ από Έλληνα οδηγό στην πίστα κι ένα φανταστικό επίτευγμα, μιας και ήταν μόλις δυο δέκατα πάνω από τον καλύτερο χρόνο των SBK! Στην πεντάδα ήταν ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου, ενώ ένατος τερμάτισε ο Γιάννης Τζωρτζόπουλος. Στους Νέους η Dunlop και η Peristeras Racing έδωσαν την απαραίτητη ώθηση στον Νότη Παπαπαύλου για να πάρει μια σπουδαία νίκη επί ενός δυνατού αντιπάλου, του Βούλγαρου Mihail Florov, ενώ το 1-2 έκαναν στην Racing οι Λέανδρος Ντότσικας και Γιώργος Κίτσος, με τον Βασίλη Κορωνάκη να αναδεικνύεται εκ νέου νικητής της κατηγορίας SS300.

Ο Νίκος Περιστεράς δήλωσε: (Αγωνιστικός Διευθυντής Peristeras Racing)

«Είναι κάτι περισσότερο από ικανοποιητικό να βάζεις το δικό σου λιθαράκι στις επιτυχίες των οδηγών που σε εμπιστεύονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Για μια ακόμη φορά η Peristeras Racing αποτέλεσε τον πυλώνα των επιτυχιών για τους οδηγούς μας, που κέρδισαν στις πέντε από τις έξι κατηγορίες του Πρωταθλήματος. Στη μεγάλη κατηγορία είχαμε τέσσερεις οδηγούς μέσα στην πεντάδα, ενώ ειδική μνεία αξίζει ο Θεοφάνης Μίχας στην SSP, οι χρόνοι του οποίου στο τέλος του αγώνα ήταν πραγματικά σε άλλο επίπεδο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Θέλω να συγχαρώ όλους τους οδηγούς μας για τις προσπάθειές τους στον 3ο Αγώνα της χρονιάς και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο αγώνα, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ – ΜΕΓΑΡΑ στις 18 Ιουνίου».

 

Peristeras Moto Tyres OFFICIAL SUPPLIER  GREECE:

  • Dunlop Moto Racing Tyres
  • Dunlop Kart Racing Tyres
  • Chicken Hawk moto & kart Warmers
  • Gerbing Heated Clothes

www.peristeras-tyres.gr

Γκαλερί