Ήρθε για να διαδώσει το αληθινό πνεύμα της περιπέτειας

Η KTM βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρώτο Ευρωπαϊκό ADVENTURE RALLY, ένα RALLY που βασίζεται στην συνδυασμένη γνώση πολλών επιτυχημένων ADVENTURE RALLIES της KTM σε όλο τον κόσμο. Μια εκδήλωση αφιερωμένη στο αληθινό πνεύμα των ADVENTURE: οδήγηση με αναβάτες που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την κατάκτηση συναρπαστικών τερέν, σε επικούς χωματόδρομους και σε ανεξερεύνητα δάση.

Κάθε πρωί, από τις 6 έως 8 Ιουλίου 2017, τρεις νέες διαδρομές θα ταξιδεύουν 150 λάτρεις της περιπέτειας βαθιά μέσα στην υπέροχη περιοχή Bardonecchia της Ιταλίας, και όχι μόνο. Αυτές οι διαδρομές καλύπτουν 3 επίπεδα δυσκολίας: 100% ασφάλτινη διαδρομή100% offroad και επιλογή διαδρομής 50/50. Η κάθε διαδρομή έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι αναβάτες να διηγούνται ιστορίες περιπέτειας και αδρεναλίνης, γύρω από την φωτιά στη βάση της κατασκήνωσης, όπου θα δειπνήσουν με δεκάδες νέους φίλους μερικοί από τους οποίους είναι διάσημοι πρεσβευτές της KTM.

Το κόστος των 299.00€ περιλαμβάνει τρεις ημέρες οδηγικής περιπέτειας, όλα τα αρχεία GPS, τρία γεύματα, πλοηγούς/προπομπούς, υποστήριξη ελαστικών, τεχνική και ιατρική βοήθεια, επαγγελματική φωτογράφιση, όχημα υποστήριξης, εφεδρικό όχημα, τσάντα δώρου KTM και ομάδα αναβατών που ακολουθεί τα γκρουπ (σκούπα).

Λεπτομέρειες του Rally
Η διοργάνωση είναι ανοιχτή για όλους τους αναβάτες με τα παρακάτω μοντέλα ADVENTURE KTM: 640, 690, 950, 990, 1050, 1090, 1190 & 1290. Το RALLY έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων, από αρχάριους μέχρι έμπειρους επαγγελματίες. Η διαδρομή είναι σχεδιασμένη ειδικά για τα μοντέλα ADVENTURE της KTM και θα περιλαμβάνει μια μίξη κλειστών ασφάλτινων διαδρομών με αρκετές στροφές, χωματόδρομους και δασικά μονοπάτια, σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό σκηνικό.

Ελάχιστα Απαιτούμενα

  • Μοτοσικλέτα KTM ADVENTURE (με πινακίδα)
  • Μικτή ασφάλεια μοτοσικλέτας
  • Δίπλωμα οδήγησης μοτοσικλέτας όλων των κατηγοριών
  • Ελάχιστη αυτονομία καυσίμων 250 km

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει: www.ktm-adventure-rally.com