Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Τα νέα 250 SX-F και 450 SX-F 2017, δημιουργήθηκαν από την εμπειρία της εργοστασιακής ομάδας της KTM και κέρδισαν στην πίστα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross και Supercross Αμερικής. Οι version των Εργοστασιακών Εκδόσεων που θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένο αριθμό, θα είναι παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούνται από τους εργοστασιακούς αναβάτες και θα διαθέτουν κάποιες από τις τεχνικές αναβαθμίσεις που υπάρχουν και στην επίσημη έκδοση του SX. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ryan Dungey, με το 450 SX-F Factory, κέρδισε το AMA Supercross το 2015 και το 2016, καθώς και τον τίτλο στο Πρωτάθλημα AMA Pro Motocross το 2015.

450 SX-F

Το νέο 450 SX-F είναι εξοπλισμένο με δύο χάρτες διαχείρισης της ροπής του κινητήρα, ρυθμιστή εκκίνησης και σύστημα ελέγχου πρόσφυσης. Επίσης διαθέτει πιρούνι WP AER, διαμέτρου 48mm και ανοδιώμενες δισκόπλακες, σιγαστήρα Akrapovic, πορτοκαλί πλαίσιο, γραφικά και τροχούς DID Dirt Star.

250 SX-F

Το 250 SX-F, επιλέχθηκε από την Red Bull KTM και την ομάδα Troy Lee Designs και είναι το ελαφρύτερο στην κατηγορία του. Ο κινητήρας με κατανομή DOHC περιστρέφεται μέχρι τις 14.000 στροφές, έχει βελτιωμένο πιρούνι WP AER 48, και ανοδιωμένες πορτοκαλί δισκόπλακες, σιγαστήρα FMF, ρυθμιστή εκκίνησης και ζάντες Excel. Τα επίσημα γραφικά είναι της Red Bull KTM Team Troy Lee.

Συντάκτης: Δ.Ν.

Γκαλερί