Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)
Ανοίγοντας Τον Δρόμο Προς Την Ελευθερία
η HarleyDavidson παρουσιάζει το Harley® On Tour 2017

H Harley-Davidson φέρνει κοντά σας 22 μοντέλα της γκάμας του 2017 μέσα από τα οποία μπορείς να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και να πραγματοποιήσεις ένα test ride.

Αθήνα, Μαϊος 2017 – Η Harley-Davidson, η θρυλική μάρκα μοτοσικλετών, ανοίγει τον δρόμο προς την ελευθερία με την άφιξη στην Ελλάδα του Harley® On Tour 2017, του μεγάλου test ride event, προσφέροντας τη δυνατότητα στους λάτρεις της μάρκας να κινηθούν πέρα από τα συνηθισμένα.

Το Harley® On Tourαποτελεί την τέλεια ευκαιρία, τόσο για τους ιδιοκτήτες Harley® που ενδιαφέρονται για την επόμενη μοτοσικλέτα τους, όσο και για τους λάτρεις της μάρκας, που επιθυμούν να αγοράσουν την πρώτη τους Harley-Davidson να κανονίσουν ένα test ride και να επιλέξουν τη μοτοσικλέτα  που τους ταιριάζει περισσότερο, ανάμεσα στα 22 μοντέλα της γκάμας.

Το Harley® On Tour θα επισκεφτεί τη Harley-Davidson Athena (Πειραιώς 187, Αθήνα, τηλ. 210 3410850) στις 13 & 14 Μαΐου 2017.

Tο Harley® on Tour θα βρίσκεται στην Αθήνα μόνο για λίγες μέρες, με μεγάλη ζήτηση και συγκεκριμένο αριθμό θέσεων γι’ αυτό και η κράτηση θα πρέπει να γίνει έγκαιρα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να κλείσετε το δωρεάν test ride σας, μπορείτε να καλείτε στο 2103410850.

Με τόσες πολλές μοτοσικλέτες στην πόλη, αυτή είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν τον ξεχωριστό κόσμο της Harley, να ζήσουν μια εμπειρία test ride, που μπορεί να αποτελέσει το κλειδί για το πέρασμα σε μια νέα ζωή ελευθερίας και ταξιδιών.

Επομένως, δεν έχει σημασία πόσο καιρό ονειρεύεστε την ελευθερία, τώρα είναι η ευκαιρία σας να κυνηγήσετε το όνειρο.  Με τιμές που ξεκινούν από €7.990 για το Harley-Davidson®Street 750 και €9.990 για το Sportster Iron 883TM , τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για την επόμενη περιπέτειά σας, ξεκινώντας με αυτό το test ride.

Σχετικά με την HarleyDavidson: η Harley-Davidson Motor Company κατασκευάζει custom, cruiser και touring μοτοσικλέτες. Προσφέρει επίσης μια πλήρη σειρά από ανταλλακτικά μοτοσικλετών Harley-Davidson, αξεσουάρ, εξοπλισμό αναβάτη, προϊόντα ένδυσης και γενικό εξοπλισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Harley-Davidson στο www.harley-davidson.com