Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Για 5η συνεχή έρχεται το Scooter Moto Festival στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για τη μεγαλύτερη γιορτή των δυο τροχών στην Ελλάδα. Σε μια χρονιά που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άνοιξη των δυο τροχών, με πολλά νέα μοντέλα και αναβίωση παλιών κατηγοριών μοτοσικλέτας, οι περισσότερες αντιπροσωπείες θα είναι εκεί!!!

Επειδή όμως οι δυο τροχοί είναι κάτι περισσότερο από ένα μέσο μετακίνησης, το SMF με κεντρικό σύνθημα «LOVE-LIVE-RIDE» σας ετοιμάζει μοναδικές εκδηλώσεις. Ακροβατικά που θα γίνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα αλλά και μια μοναδική θεματική έκθεση κλασικών μοτοσικλετών, μοναδικές customized κατασκευές, μαθήματα τεχνικής οδήγησης σε φυσικό περιβάλλον και προϊόντα εξοπλισμού αναβάτη που θα πωλούνται σε εκπτωτικές τιμές.

Φυσικά, η καλή μουσική θα συνοδεύει την επίσκεψή σας και κάποιοι τυχεροί θα φύγουν με πλούσια δώρα από τις κληρώσεις και τους διαγωνισμούς που θα γίνουν. Επίσης για τους μικρούς μας επισκέπτες υπάρχει παιδική χαρά αλλά και ένας νέος χώρος δραστηριότητας το SKYWALK στην αυλή με είσοδο από την πλατεία Κεραμικού.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ

Με δίτροχο ο καλύτερος χώρος για να παρκάρετε είναι γύρω από το παρκάκι που σχηματίζετε μεταξύ της Πειραιώς και το τέλος του Πεζόδρομου της Ερμού. Αποφύγετε να παρκάρετε κοντά στις εισόδους γιατί από την πληθώρα των δικύκλων μπορεί να μην μπορείτε να φύγετε. Με αυτοκίνητο καλύτερα σε κάποιο από τα parking που υπάρχουν γύρω από την Τεχνόπολη. Με συγκοινωνία ο ιδανικός τρόπος είναι το μετρό που σταματάει στην Πλατεία Κεραμικού και βγαίνει ακριβώς στην είσοδο της Τεχνόπολης από Ιάνχου.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 14:00-21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ: 11:00-21:00
ΚΥΡΙΑΚΗ: 11:00-21:00
ΔΕΥΤΕΡΑ: 14:00-21:00