Τερματισμός και κατεβασμένα χρονόμετρα για την Ελληνική αποστολή στο Isle Of Man.

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Με δυσκολίες και κακοκαιρία μεν αλλά ασφαλείς τερματισμούς, και κατεβασμένα χρονόμετρα δε, κλείνει το κεφάλαιο MANXGP2017, για την ελληνική αποστολή με τον Ανδρέα Ψυχογυιό.

Δυσκολίες ανεφοδιασμού κατά την πρώτη εκκίνηση της Junior καθώς και ένα ατύχημα 15 λεπτά μετά την δεύτερη εκκίνηση, έφεραν καθυστερήσεις 5 και 40 λεπτών αντίστοιχα που όμως δεν πτόησαν την ομάδα παρά τις ανησυχίες που δημιουργήθηκαν. Παρά τις καθυστερήσεις και την πίεση ο Ανδρέας κατάφερε να γυρίσει το βουνό με χρόνους 20:41:330 1ος γύρος, 21:59:402 2ος γύρος με τον ανεφοδιασμό, και 20:44:325 ο 3ος γύρος. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως ο χρόνος του θα ήταν ακόμα πιο κάτω αλλά μια ασυνεννοησία με τους μηχανικούς του στοίχισε 40’’ από τον γύρο.

Ούτε και η Senior κατηγορία δεν θέλησε να είναι επιεικής στους αγωνιζόμενους όμως, μίας και ο καιρός καθυστέρησε την διεξαγωγή κατά 2 ώρες λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος από την αυξημένη υγρασία. Σταθερά χαμηλά παρέμειναν τα χρονολόγια και στην Senior κατηγορία όπου παρά τον καιρό ο Ανδρέας κατάφερε να καταρρίψει το περσινό του ρεκόρ, με χρόνους 20:52:638, 20:37:901, 20:33:075, 20:45:088.

Παρά τις τεχνικές και οργανωτικές δυσκολίες, αλλά και τον καιρό που δεν συνεργάστηκε ο Ανδρέας Ψυχογυιός κατάφερε όχι μόνο να τερματίσει με ασφάλεια και στις 2 κατηγορίες, Junior & Senior που συμμετείχε, αλλά και να πιέσει την μοτοσικλέτα για να κατεβάσει τα χρονόμετρά καταρρίπτοντας παραπάνω από μία φορά το προσωπικό του ρεκόρ χρόνου. Σε προηγούμενη συνέντευξη μας είχε πει…

Αν θες να ξεπεράσεις το όριό σου πρέπει πρώτα να το βρεις και να είσαι σίγουρος πως μπορείς να κάνεις την υπέρβαση

Ο Ανδρέας έμεινε πιστός στην συμβουλή που έδωσε και έκανε πράξη το κήρυγμά του βρίσκοντας το όριό του και ξεπερνώντας το κατ’ επανάληψη.

Όπως ο ίδιος αναφέρει:

“Ο Zorba the Greek χόρεψε συρτάκι στο Isle of Man. Ο Νίκος Καζαντζάκης ήταν στην εκκίνηση του Isle of Man και ο Ανδρέας τερμάτισε προς τιμήν τους! ”

Δεν παρέλειψε δε να μας κάνει ένα tease για την επόμενη αποστολή λέγοντας συγκεκριμένα:

“Έχω βρει πλέον σταθερό τέμπο στον γύρο του νησιού και πιστεύω πως ήρθε η ώρα για μια πιο φρέσκια μοτοσικλέτα και  μια εταιρία που με  τον μηχανικό της θα μας δώσει τα εφόδια  να κατεβάσουμε τον χρόνο μας στο νησί.”

Συντάκτης: Θωμάς Καλκάνης