Ο Jeremy Seewer είναι ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα, που γνωρίζει πώς να αποκομίσει τα μέγιστα από τη Yamaha, είτε πρόκειται για την αγωνιστική του μοτοσικλέτα Energy Yamaha Factory MXGP YZF450FM είτε για ένα υψηλής ποιότητας πιάνο της Yamaha. Ως μαθητής, δαπάνησε πολλές ώρες μελετώντας πιάνο, προκειμένου να τελειοποιήσει τις μουσικές του δεξιότητες.

Η αρχική εταιρεία Nippon Gakki ιδρύθηκε το 1887 από τον Torakusu Yamaha, την μετέπειτα Yamaha Corporation και έγινε διάσημη για τα υψηλής ποιότητας πιάνα και τα αρμόνια. Το 1955 ο Genichi Kawakami, ο μετέπειτα 4ος Πρόεδρος της Nippon Gakki, πήρε την σημαντική απόφαση για τη διαφοροποίηση, και έτσι ιδρύθηκε η Yamaha Motor Company. Καθοδηγούμενοι από την καινοτομία και την τεχνολογία, οι δύο εταιρείες προσπαθούν για την επίτευξη της αποστολής τους να μεταφέρουν το Kando στους πελάτες τους: Δύο Yamaha, ένα Πάθος! (Kando είναι μια ιαπωνική λέξη για την ταυτόχρονη αίσθηση βαθιάς ικανοποίησης και δυνατής συγκίνησης που βιώνουν οι άνθρωποι όταν ανακαλύπτουν κάτι ανεκτίμητης αξίας).

 

Η άφιξη ενός μεγάλου πιάνου, στο Cireddu Valley Motocross Park στη Νότια Σαρδηνία, προκάλεσε την έκπληξη αυτών που συγκεντρώθηκαν στην πίστα για να παρακολουθήσουν τους αναβάτες του Monster Energy Yamaha Factory MXGP να προετοιμάζονται για τη σεζόν 2020. Ο Jeremy Seewer άφησε στην άκρη την Yamaha YZF450FM και άδραξε την ευκαιρία προκειμένου να δείξει τις δεξιότητες του στο πιάνο.

Ο Jeremy Seewer, δήλωσε:

«Οι γονείς μου επέμεναν να μάθω πιάνο όταν ήμουν μικρότερος. Πάντα μου άρεσε, αλλά περισσότερο μου άρεσε να βρίσκομαι έξω με το ποδήλατό μου. Τώρα, μετανιώνω που σταμάτησα τα μαθήματα πιάνου. Τελικά από ένα σημείο και μετά, όλη μου η ζωή επικεντρώθηκε στους αγώνες motocross, ωστόσο πάντα θυμάμαι πώς να παίζω».

*Γράφει ο: Σταύρος Κρασσάς

Πηγή: Yamaha

Γκαλερί