Η Ohvale Greece βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι για το 2017 θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Minigp ως ενιαίος θεσμός στης κατηγορίες Minigp1 με το Ohvale Gp-o 110cc και στην κατηγορία Minigp με το Ohvale Gp-o 160cc στα οποία οι κινητήρες είναι κλειδωμένοι από το εργοστάσιο με ασφάλεια ώστε να μην μπορεί να γίνει καμία μετατροπή. Με αυτό τον τρόπο αυτομάτως εξασφαλίζουν την ενιαία ιπποδύναμη για όλους τους οδηγούς.

Οι οδηγοί οι οποίοι θα τρέχουν με Ohvale θα βαθμολογούνται ξεχωριστά και θα  βραβεύονται ξεχωριστά.

Η Ohvale Greece προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να αγοράσουν τη δικιά τους μοτοσικλέτα καθώς και σε όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ενοικιάσουν τη μοτοσικλέτα ώστε να   συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα καθώς και για να προπονηθούν.

Η τιμές η οποίες έχουν διαμορφωθεί για ενοικίαση με γνώμονα την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας τα τελευταία χρόνια και για να είναι εφικτή η συμμετοχή για όλους είναι η παρακάτω. Για ελεύθερες δοκιμές οποιαδήποτε ημέρα σε πίστα την οποία θα έχει εξασφαλίσει η Ohvale Greece σε συνεννόηση με της περισσότερες πίστες ώστε να υπάρχει πάντα η δυνατότητα προπόνησης η τιμή ανά session είναι 20 ευρώ. Η τιμή περιλαμβάνει μοτοσικλέτα, τεχνική υποστήριξη οδηγική υποστήριξη, καύσιμα καθώς και ελαστικά.

Για συμμετοχή σε αγώνα Minigp στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα η τιμή ανέρχεται στα 500 ευρώ. Περιλαμβάνει μοτοσικλέτα και  καύσιμα για όλες τις ελεύθερες δοκιμές του Σαββάτου καθώς και όλα τα ελεύθερα και χρονομετρημένα session της Κυριακής και του αγώνα. Με πλήρη τεχνική υποστήριξη και στήσιμο της μοτοσικλέτας κάτω από την τέντα της Ohvale με άρτιο και τεχνικό εξοπλισμό και προσωπικό της εταιρείας καθώς και χρήσιμες οδηγικές συμβουλές για την δυνατότητα βελτίωσης χρόνων για όλα τα επίπεδα οδηγών με στόχο πάντα τη νίκη.

www.ohvale.gr

Peristeras Moto Tyres OFFICIAL SUPPLIER  GREECE:

  • Dunlop Moto Racing Tyres
  • Dunlop Kart Racing Tyres
  • Chicken Hawk moto & kart Warmers
  • Gerbing Heated Clothes