Ο Marco Bezzecchi υπέγραψε με την CIP στη Moto3

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

 

Ο Marco Bezzecchi θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Moto3 για το 2017, με την ομάδα CIP. Ο Bezzecchi προσελήφθη από την Ακαδημία Αναβατών VR46 και κατά τη διάρκεια του 2015 και 2016 αγωνίστηκε στην FIM CEV Repsol Moto3, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων. Ο νέος αναβάτης της ομάδας CIP έχει μικρή εμπειρία σε αγώνες Grand Prix, ενώ έχει ήδη οδηγήσει σε τέσσερα Grand Prix (δύο το 2015 και δύο το 2016) αντικαθιστώντας άλλους αναβάτες της Moto3. Επίσης, είναι πρώην πρωταθλητής της Moto3 το 2015.

Ο Bezecchi οδήγησε την νέα μοτοσικλέτα Mahindra με την ομάδα CIP στη Jerez και στη Valencia, κατά τη διάρκεια των τετραήμερων δοκιμών.

Ο Alain Bronec δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τον Marco στην ομάδα μας και θα συνεργαστούμε μαζί του για την σεζόν 2017. Είμαι βέβαιος ότι είναι ένα από τα μελλοντικά αστέρια του Πρωταθλήματος. Οι αναβάτες της Ακαδημία VR46 και η Mahindra θα τον στηρίξουν και εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο για να βελτιωθεί και να δείξει όλες τις δυνατότητές του. Όλη η ομάδα είναι πολύ χαρούμενη που τον έχουμε μαζί μας και θα δουλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε για να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

Συντάκτης: Δ.Ν.