Ο Christian Gamarino στην ομάδα BARDAHL EVAN BROS. Honda Racing

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Ο Christian Gamarino θα συμμετάσχει στο FIM Supersport World Championship με την ομάδα BARDAHL EVAN BROS. Honda Racing για τη σεζόν 2017.

Τόσο η ομάδα όσο και ο αναβάτης θα υποδεχθούν τη νέα σεζόν με αποφασιστικότητα και μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να αγωνισθούν με τους πρωτοπόρους, ευελπιστώντας ότι θα αποτελέσουν μια υπολογίσιμη δύναμη μαζί με την Honda CBR600RR. Μετά από κάποιες πολύ καλές δοκιμές που πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ο Ιταλός αναβάτης αισθάνθηκε πολύ άνετα με την νέα του ομάδα γεγονός το οποίο αποτελεί μια σίγουρη επιτυχία για την επερχόμενη σεζόν.

Ο Gamarino έχει αγωνιστεί στα πρώην European Superstock 600 από το 2011 μέχρι το 2013, γεγονός που τον καθιστά έμπειρο στο WorldSBK paddock, ενώ το 2017 σηματοδοτεί την τέταρτη σεζόν συμμετοχής του στο WorldSSP. Η ομάδα θα αναμένει την έναρξη της σεζόν στην Αυστραλία πριν προβεί σε περαιτέρω αλλαγές στην μοτοσικλέτα της.

Ο Christian Gamarino δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Bardahl Evan Bros. Honda Racing Team. Είμαι σίγουρος ότι θα μου προσφέρει τις καλύτερες προϋποθέσεις προκειμένου να οδηγήσω καλά και να φέρω τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στην Ισπανία ήταν πολύ χρήσιμες και αμέσως είχα μια καλή αίσθηση με τους τεχνικούς της ομάδας με τους οποίους μπορείς να συνεργαστείς άψογα. Μου αρέσει πάρα πολύ η μοτοσικλέτα, ειδικά το πλαίσιο. Αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για τον οποίο ανυπομονώ να μπω στην πίστα Phillip Island. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς και φυσικά την νέα μου ομάδα για την εμπιστοσύνη μου δείχνουν.»

 

Συντάκτης: Δ.Ν.