Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

O Όμιλος Δίκυκλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αθηνών (Ο.Δ.Μ.Α. Αθηνών), ιδρύθηκε το 2003 βάσει του Αθλητικού νόμου, 2725/1999. Σαν όμιλος είναι εγγεγραμμένος στην αναγνωρισμένη ομοσπονδία και έχει Αθλητική Αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού γιατί η μοτοσικλέτα έχει αναγνωριστεί επίσημα από το κράτος σαν Ατομικό Άθλημα.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ…

Ανήκουμε σε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν πραγματικά την μοτοσικλέτα χωρίς υπερβολές και πράξεις που πιθανόν να δημιουργήσουν προβλήματα σε εμάς ή στους συνανθρώπους μας. Πχ, θόρυβος, επίδειξη ικανοτήτων οδήγησης σε κατοικημένη περιοχή, όχι σεβασμό στου υπόλοιπους οδηγούς ή πεζούς, μη τήρηση του ΚΟΚ κλπ, πράξεις που προσβάλουν την εικόνα του καλού μοτοσικλετιστή. Οι παλιές κακές αναμνήσεις του «μηχανόβιου» δεν χωράνε στην οικογένεια την δική μας.

Σαν κύριο μέλημα και σκοπό έχουμε την παιδεία, την κυκλοφοριακή αγωγή, την καλή εικόνα και προβολή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Αυτούς τους απλούς κανόνες συμπεριφοράς πρέπει όλοι μας να τηρούμε για το καλό του συνόλου, της αγάπης μας για τους δυο τροχούς, για τον Αθλητισμό, γιατί η μοτοσικλέτα δεν είναι ένα απλό μέσον μετακίνησης, είναι τρόπος ζωής.

Στις 15/04/16 και ώρα 21:00 διοργανώνουμε ένα πάρτυ στο BigDog. Ελάτε να μιλήσουμε από κοντά για την κοινή μας αγάπη (μοτοσικλέτα)  και να διασκεδάσουμε!!!

Αγίας Γλυκερίας 7, Γαλάτσι