Μοναδικές προσφορές από την BMW Motorrad.

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Από το 2007 που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά, τα μοντέλα GS της σειράς F έχουν γίνει συνώνυμα της απόλαυσης στην οδήγηση, διαθέτοντας όλα τα χαρακτηριστικά υψηλού κύρους των μοτοσικλετών της BMW Motorrad. Έκτοτε έχουν καθιερωθεί ως εκπρόσωποι της μεσαίας κατηγορίας μοτοσικλετών Περιπέτειας. Τα αρχικά GS συμβολίζουν την ιδανική σύνθεση μιας μοτοσικλέτας για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, με σπορ δυναμικά χαρακτηριστικά και κορυφαία απόδοση εκτός δρόμου.

Μία BMW GS είναι πάντα ο ιδανικός σύντροφος για όποιον θέλει να εξερευνήσει τις πιο απομακρυσμένες περιοχές με μοτοσικλέτα. Η F 750 GS απευθύνεται σε εκείνους τους αναβάτες που προτιμούν τη σχεδίαση και την αίσθηση μίας enduro μοτοσικλέτας φτιαγμένης για ταξίδια που συνδυάζει χαμηλή σέλα, κινητήρα με άφθονη ροπή, υψηλή αξία προς τιμή και μεγάλες δυνατότητες σε όλα τα εδάφη. Απέναντί της, η νέα F 850 GS, πέρα από τη μεγαλύτερη ισχύ και ροπή του κινητήρα της, έχει χαρακτήρα ακόμη πιο συμβατό με μεγάλα ταξίδια σε συνδυασμό με κορυφαίες δυνατότητες εκτός δρόμου.

Τα ξεχωριστά μοντέλα της Σειράς F ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες και προσφέρονται τώρα με μοναδικά οφέλη από το BMW Group Hellas. Αποκτήστε τις μοναδικές F 750 GS με όφελος €900* και F 850 GS με όφελος €1.250* και εξερευνήστε νέους συναρπαστικούς προορισμούς.

*Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου, 2019 για περιορισμένο αριθμό μοτοσικλετών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το Επίσημο Δίκτυο Εμπόρων της BMW Motorrad ή την ιστοσελίδα της BMW Motorrad: https://www.bmw-motorrad.gr/

*Δελτίο Τύπου BMW Motorrad

Γκαλερί