Ανοδική πορεία για τον Fourquez28 στον 1ο Αγώνα του Ιταλικού MiniGP

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Ο FOURQUEZ28 (Σπύρος-Μάριος Φουρθιώτης) κατέκτησε την όγδοη θέση στοv πρώτο αγώνα Μini GP του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο μικρός μας φίλος, φέτος τρέχει στην  ενιαία κατηγορία Ohvale GP-0 110 4 speed και από τις μικρές αυτόματες ή ημιαυτόματες μοτοσικλέτες περνάει στις μοτοσικλέτες με συμπλέκτη.

Στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Σαββάτου (29/04) κατέκτησε την όγδοη θέση στη σχάρα εκκίνησης από όπου ξεκίνησε η εντυπωσιακή του εμφάνιση την Κυριακή (30/4).

Ο εννιάχρονος Έλληνας FOURQUEZ κατάφερε να κάνει μια καταπληκτική εκκίνηση παρόλο που σε αυτή την κατηγορία συμμετέχει για πρώτη φορά και την συγκεκριμένη μοτοσικλέτα την οδήγησε πριν περίπου έναν μήνα καθώς είναι η πρώτη φορά που οδηγεί μοτοσικλέτα με συμπλέκτη  διότι μέχρι τώρα αγωνιζόταν με μοτοσικλέτες αυτόματες και ημιαυτόματες χωρίς συμπλέκτη.

Αξιοσημείωτη είναι η επιτυχημένη εκκίνηση στον αγώνα αφού κατάφερε από την 8η θέση να στρίψει 6ος στην πρώτη στροφή.  Η ώθηση της εκκίνησης τον βοήθησε να πετύχει και τον ταχύτερο προσωπικό του χρόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα, σε μια πίστα που δεν ήταν εξοικειωμένος.

Ο μικρός   FOURQUEZ28, σε μια πίστα με πολλές απαιτήσεις δεν μπόρεσε να αποφύγει να κρατήσει πίσω του τους γρηγορότερους αναβάτες και βρέθηκε να χάνει την έκτη θέση από δυο αναβάτες προς το τέλος του αγώνα.

Ολοκληρώνοντας τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, ο FOURQUEZ28 συνέλλεξε πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Με την όγδοη θέση και την εμπειρία των διεθνών αγώνων στις αποσκευές του γύρισε στην Ελλάδα και υποσχέθηκε ότι δουλεύοντας σκληρά θα επανέλθει στο πρωτάθλημα διεκδικώντας μια καλύτερη θέση. Μην ξεχνάμε ότι ο μικρός μας φίλος από την ΚΩ δεν έχει τη  δυνατότητα να προπονηθεί σε αντίστοιχου μεγέθους και ποιότητας πίστες.

Για άλλη μια φορά αυτός ο μικρός Έλληνας μας έκανε υπερήφανους και ανέβασε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών μας για το μέλλον.  Γεμάτοι αισιοδοξία για την ανοδική του πορεία, οι χορηγοί του συνεχίζουν να τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα.