Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, η Vespa και ο παριζιάνικος οίκος Saint Laurent θα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στο διάσημο πολυκατάστημα Colette.

Στον 1ο όροφο της ιστορικής μπουτίκ, που βρίσκεται στην καρδιά του Παρισιού, θα εκτίθεται ένα ειδικό συλλεκτικό μοντέλο του πιο αγαπημένου σκούτερ στον κόσμο, το οποίο η Vespa συνυπέγραψε με τον οίκο Saint Laurent. Πρόκειται για μία Vespa Primavera 125 σε κομψή μαύρη ματ εμφάνιση, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη περίσταση.

Το στυλ συνδυάζει το νέο ματ μαύρο χρώμα του ατσάλινου σώματος με γυαλιστερά μαύρα στοιχεία, όπως οι καθρέφτες, τα διακοσμητικά της κλασικής “γραβάτας” στην μπροστινή ποδιά, οι μανέτες των φρένων και η χειρολαβή του συνεπιβάτη. Οι ζάντες και το κάλυμμα της εξάτμισης φέρουν επίσης γυαλιστερά φινιρίσματα, σύμφωνα με το αυθεντικό πνεύμα του Saint Laurent. Μία τελευταία αισθητική πινελιά χαρίζει η κομψή, χειροποίητη σέλα.

Αυτή η αποκλειστική Vespa x Saint Laurent by Anthony Vaccarello θα κατασκευάζεται μόνο κατόπιν ζήτησης, ενώ υπάρχει δυνατότητα απευθείας παραγγελίας κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο Colette.