Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Το Ton-up Garage στην Πορτογαλία έκανε δυνατή την επιστροφή της Yamaha XSR700 στο μέλλον, με σχεδίαση εμπνευσμένη από τους ήχους του ηλεκτρονικής μουσικής και τα όνειρα με τα φωσφοριζέ χρώματα. Η μοτοσυκλέτα “Outrun” αποδεικνύει στην πράξη πόσο ευέλικτη μπορεί να είναι η σειρά Sports Heritage της Yamaha, καθώς έχει υποστεί ολοκληρωτική μεταμόρφωση, ώστε να αντιπροσωπεύει το εντυπωσιακό στυλ της δεκαετίας του ’80. Το Ton-up Garage αναζήτησε την έμπνευση παντού πριν καταλήξει τελικά στον τρόπο που έβλεπαν το μέλλον οι άνθρωποι στη δεκαετία του ’80: άγριο, ψυχρό και έντονο.

Για όσους γνωρίζουν την ταινία TRON από τη δεκαετία του ’80, αυτή η σχεδίαση είναι εντυπωσιακά οικεία. Τα φωσφοριζέ χρώματα και οι έντονες γραμμές παραπέμπουν στον τρόπο που βλέπαμε το μέλλον πριν από λίγα μόλις χρόνια. Ο σκελετός είναι φτιαγμένος στο χέρι με συγκόλληση πολυγωνικών προφίλ αλουμινίου με φινίρισμα ματ αλουμινίου και φρέσκια στρώση διαφανούς βερνικιού.

 

Το Ton-up Garage ολοκλήρωσε τη μοναδική εμφάνιση και αίσθηση της μοτοσυκλέτας με τη χειροποίητη κατασκευή των τροχών και της εξάτμισης από ανοξείδωτο χάλυβα, αλλά και την τοποθέτηση αγωνιστικών ελαστικών, κατάλληλων για χρήση στο δρόμο.

Η μοτοσυκλέτα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη διοργάνωση Wheels and Waves του 2018 ως μία από τις έξι XSR700 που συμμετείχαν στο έργο Yard Built της Yamaha με θέμα την ταινία Back to the Future. Το μοντέλο “Outrun” του Ton-up Garage μαγνήτισε πραγματικά τα βλέμματα και κέρδισε τον ιστορικό αγώνα Punk’s Peak της κατηγορίας του.

Για να μάθετε περισσότερα για το Ton-Up Garage επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.tonupgarage.com

*Δελτίο Τύπου Yamaha

Γκαλερί