Yamaha YZF-R3: Ανακοίνωση τιμής, διαθεσιμότητα και αξεσουάρ. (Video)

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η ριζοσπαστική, νέα YZF-R3 αποκαλύφθηκε τον Οκτώβριο του 2018 – τη χρονιά που σηματοδότησε την 20ή επέτειο της θρυλικής YZF-R1 – και ενσωματώνει την “ασυμβίβαστη” σχεδιαστική φιλοσοφία της
Yamaha.

Με επιθετικό στυλ εμπνευσμένο από την YZR-M1 MotoGP® και κατασκευασμένη με το καθαρόαιμο DNA της σειράς R, η νέα YZF-R3 είναι η απόλυτη ελαφριά μοτοσυκλέτα supersport της Yamaha.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα της YZF-R3

Για να υπογραμμίσει όλες τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας supersport κατηγορίας A2, η Yamaha κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο στο οποίο παρουσιάζει τα πολυάριθμα νέα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα αυτής της ριζοσπαστικής, ελαφριάς μοτοσυκλέτας σειράς R.

Βασικά χαρακτηριστικά

• Απόλυτη, ελαφριά supersport μοτοσυκλέτα κατηγορίας Α2 της Yamaha
• Νέο ριζοσπαστικό στυλ με έμπνευση από τη YZR-M1 MotoGP®
• Νέο μπροστινό φέρινγκ και ανεμοθώρακας που συμβάλλουν σε αύξηση της ανώτατης ταχύτητας έως και 8 χλμ./ώρα
• Νέοι διπλοί προβολείς και φώτα θέσης LED με το στυλ της YZF-R1
• Υψηλόστροφος 4-βάλβιδος κινητήρας 321 κ.εκ. με 2 κυλίνδρους
• Compact και ελαφρύ σωληνωτό πλαίσιο από χάλυβα
• Νέα ανεστραμμένα μπροστινά πιρούνια 37 χλστ. και πίσω ανάρτηση Monocross
• Ιδανική κατανομή βάρους 50/50 για ευέλικτο χειρισμό
• Νέα όργανα LCD πολλαπλών λειτουργιών με ευανάγνωστες ενδείξεις
• “Ασυμβίβαστη” σχεδίαση με το καθαρόαιμο DNA της σειράς R

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η νέα Yamaha YZF-R3 θα είναι διαθέσιμη στις αποχρώσεις Yamaha Blue και Power Black από τον Ιανουάριο του 2019. Η τιμή διαφέρει ανάλογα με τη χώρα. Επικοινωνήστε με τον τοπικό εκπρόσωπο Τύπου για ειδικές πληροφορίες.

Γνήσια αξεσουάρ Yamaha

Οι αναβάτες της YZF-R3 μπορούν να προσθέσουν το δικό τους στυλ στη μοτοσυκλέτα, τοποθετώντας γνήσια αξεσουάρ Yamaha που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για αυτό το νέο μοντέλο. Τα νέα αξεσουάρ για το μοντέλο του 2019 περιλαμβάνουν ανεμοθώρακα Endurance, πλαίσιο πινακίδας αριθμού κυκλοφορίας, πλαϊνά προστατευτικά και προστατευτικό ρεζερβουάρ, ενώ η σειρά των αντικειμένων αναπτύσσεται διαρκώς με την παρουσίαση νέων προϊόντων σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Για να καταστήσει ολόκληρη τη συλλογή των αξεσουάρ, αλλά και τη διαδικασία αγοράς, πολύ πιο απλή, εύκολη και πρακτική, η Yamaha δημιούργησε ένα ειδικό Sports Pack για την YZF-R3. Αυτό το πακέτο θα είναι διαθέσιμο από τις αντιπροσωπείες της Yamaha το Μάρτιο του 2019, ενώ η παραγγελία και η τοποθέτησή του στη νέα μοτοσυκλέτα του πελάτη θα είναι δυνατή πριν από την παραλαβή της.

 

Περιεχόμενα Sports Pack

• Ανεμοθώρακας Endurance
• Πλαίσιο πινακίδας αριθμού κυκλοφορίας
• Σετ φλας LED σε μαύρο χρώμα
• Πλαϊνά προστατευτικά

Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με όλα τα αξεσουάρ της YZF-R3, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: Yamaha motor R3

My Garage: Δώστε ζωή στη δική σας μοτοσυκλέτα

Οι ιδιοκτήτες προϊόντων Yamaha ή οι πιθανοί πελάτες μπορούν πλέον να δημιουργήσουν τη μοτοσυκλέτα των ονείρων τους, χρησιμοποιώντας είτε την online εφαρμογή διαμόρφωσης μοντέλων στις σελίδες προϊόντων μοτοσυκλετών supersport της Yamaha είτε, ακόμα καλύτερα, με μια εφαρμογή για κινητές συσκευές, με την οποία τα επιλεγμένα γνήσια αξεσουάρ εμφανίζονται απευθείας πάνω στη μοτοσυκλέτα σε εκπληκτικές προβολές 3D με δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών. Μπορείτε να κάνετε εύκολα λήψη της εφαρμογής My Garage της Yamaha σε μια κινητή συσκευή από το Apple App Store ή από το Android Google Play Store.

Είδη ένδυσης Paddock Blue

Η γραμμή ειδών ένδυσης Paddock Blue της Yamaha περιλαμβάνει μια μεγάλη συλλογή από μπλούζες, μπουφάν, καπέλα και πολλά άλλα, που είναι σχεδιασμένα έτσι, ώστε να συμπληρώνουν τα μοντέλα της σειράς R. Διαθέσιμη σε μπλε και σε μαύρο για να ταιριάζει σε ενηλίκους και παιδιά, η σειρά Paddock Blue διευρύνεται συνεχώς.

*Δελτίο Τύπου Yamaha

Γκαλερί