Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η YZF-R1M, που έχει αναπτυχθεί με χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας των κορυφαίων αγωνιστικών μοτοσυκλετών WSBK της Yamaha, είναι η απόλυτη Supersport μοτοσυκλέτα της Yamaha που έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο εξελιγμένες και ικανές αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, ενώ παράλληλα θεωρείται ως η απόλυτη μοτοσυκλέτα για παθιασμένους αναβάτες. Η YZF-R1M του 2020, που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2019, διαθέτει δυναμικό πλαίσιο από ανθρακονήματα που είναι εμπνευσμένο από την M1, πολύ προηγμένη μονάδα ελέγχου επικοινωνίας (CCU) και ηλεκτρονική αγωνιστική ανάρτηση Öhlins (ERS). Η YZF-R1M, η απόλυτη μοτοσυκλέτα για να μπείτε στην οικογένεια R-World όπου τα όρια ωθούνται όλο και μακριά και οι φιλοδοξίες στέφονται με επιτυχία, συνοδεύεται από πρόσκληση στην αποκλειστική διοργάνωση YRE.

Από την έναρξή τους το 2015 μέχρι σήμερα, οι ετήσιες διοργανώσεις Yamaha Racing Experience δίνουν τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες YZF-R1M να μάθουν περισσότερα για τη ρύθμιση και την προετοιμασία των μοτοσυκλετών και να εξερευνήσουν τις πραγματικές δυνατότητες της μοτοσυκλέτας τους μαζί με επαγγελματίες εκπαιδευτές και επίσημους αναβάτες της Yamaha.

Οι ιδιοκτήτες του μοντέλου του 2020 της YZF-R1M προσκαλούνται να εγγραφούν για τη δωρεάν θέση τους σε μία από τις διοργανώσεις Yamaha Racing Experience (YRE) που θα πραγματοποιηθούν σε δύο εμβληματικές πίστες του MotoGP, στις 20-21 Απριλίου στην πίστα Misano World, στην Ιταλία, και επίσης στις 25-26 Ιουνίου στην πίστα Le Mans, στη Γαλλία.

 

Αυτές οι φημισμένες διήμερες διοργανώσεις σε πίστα απευθύνονται σε όλους τους αναβάτες της YZFR1M του 2020 όλων των επιπέδων και με κάθε είδους τεχνικές γνώσεις. Οι τεχνικοί της Yamaha και οι ειδικοί της Yamaha Racing θα παραδώσουν εργαστήρια, όπου οι αναβάτες θα λάβουν αποκλειστικές εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με το πώς θα αξιοποιήσουν στο έπακρο τη μοτοσυκλέτα τους, ενώ θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν σημαντικά άτομα VIP από τον κόσμο της Yamaha Racing.

Πλήρεις πληροφορίες για τη διαδικασία εγγραφής στο YRE υπάρχουν στο email επιβεβαίωσης που στάλθηκε σε όλους τους ιδιοκτήτες YZF-R1M κατά την αγορά της μοτοσυκλέτας τους μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος παραγγελιών.

Η Yamaha θα προσφέρει επίσης έναν περιορισμένο αριθμό θέσεων επί πληρωμή σε ιδιοκτήτες μοντέλων YZF-R1M πριν από το 2020. Οι προσκλήσεις θα σταλούν στα τέλη Ιανουαρίου. Οι ενδιαφερόμενοι αναβάτες θα πρέπει να στείλουν μήνυμα email στη διεύθυνση YRE@yamaha-motor.eu με τον αναγνωριστικό αριθμό (VIN) της μοτοσυκλέτας τους, το έτος του μοντέλου και τη διοργάνωση YRE στην οποία θέλουν να συμμετάσχουν.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την πιο πρόσφατη YZF-R1M εδώ και επισκεφτείτε τον ιστότοπο της YRE για να ρίξετε μια ματιά στην έκδοση του 2019 και να ανακαλύψετε τι είναι αυτή η εμπειρία.

*Δελτίο Τύπου Yamaha