Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Προετοιμαζόμαστε για το μέλλον, τώρα

Η Ευρώπη έχει ένα από τα υψηλότερα επίπεδα αστικοποίησης στον κόσμο, με σχεδόν τρία τέταρτα του πληθυσμού της να ζουν σε πόλεις και μεγάλα αστικά κέντρα. Αυτό σημαίνει ότι περίπου 550 εκατομμύρια πολίτες της Ευρώπης χρειάζονται ένα οικονομικό, αξιόπιστο και προσιτό μέσο μεταφοράς. Αυτός ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να απολαύσουν τα πλούσια πλεονεκτήματα της αστικής ζωής ενώ για να αντιμετωπιστεί η αύξηση της κυκλοφοριακής συμφόρησης θα πρέπει να αλλάξουν δραστικά και οι επιλογές μεταφοράς.

Urban Mobility από την Yamaha

Τα οχήματα Urban Mobility της Yamaha προσφέρουν μια προσιτή λύση μεταφοράς για όλους όσους αναζητούν μια φιλική προς τον αναβάτη λύση για τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη – ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο και την εμπειρία τους στην οδήγηση μοτοσυκλετών. Ο στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει ελκυστικά, εύκολα και προσιτά οχήματα που προσφέρουν σε όλους την ελευθερία μετακίνησης και εμπλουτίζουν κάθε πτυχή της αστικής ζωής – ενώ προσφέρουν εξαιρετική αναλογία αξίας/κόστους μαζί με την ποιότητα και την αξιοπιστία της Yamaha.

Το 2015 η Yamaha αποφάσισε να επεκτείνει την παραδοσιακή σειρά σκούτερ Urban Mobility με την κυκλοφορία του πρωτοποριακού Tricity 125 και με την κυκλοφορία της έκδοσης 155 το 2017. Αυτά τα μοντέλα αποτελούν σήμερα το μέσο μεταφοράς για την καθημερινή μετακίνηση περισσότερων από 22.000 πελατών σε αστικές περιοχές όπως το Παρίσι, το Μιλάνο ή η Ρώμη. Με την πρωτοποριακή, ελαφριά, τρίτροχη σχεδίαση που παρέχει κορυφαίο έλεγχο σε διαφορετικές καιρικές και εδαφικές συνθήκες, η ευκολία οδήγησης του Yamaha Tricity κατάφερε να προσελκύσει μια νέα γενιά πελατών στην κατηγορία Urban Mobility.

Η κορυφαία τρίτροχη τεχνολογία της Yamaha: Το επόμενο βήμα

Πολλοί από αυτούς τους νέους πελάτες που επέλεξαν τα τρίτροχα σκούτερ για τις καθημερινές τους μετακινήσεις τα τελευταία χρόνια, θέλουν πλέον να μεταπηδήσουν σε ένα μεγαλύτερο τρίτροχο μοντέλο που προσφέρει αυξημένες επιδόσεις και άνεση, διατηρώντας παράλληλα τον εύχρηστο χαρακτήρα του Tricity.

Για να ικανοποιήσει αυτούς τους πελάτες, αλλά και όλους όσους αναζητούν μια πρωτοποριακή λύση με κορυφαία ευστάθεια για τις καθημερινές τους μετακινήσεις, η Yamaha στρέφεται προς την επόμενη φάση του εκτενούς προγράμματος ανάπτυξης τρίτροχων οχημάτων, παρουσιάζοντας το πρωτότυπο 3CT, το οποίο θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην έκθεση EICMA.

Αυτό το όχημα επιβεβαιώνει ότι η μελλοντική σχεδιαστική προσέγγιση της Yamaha θα διατηρήσει την επιτυχημένη συνταγή που έχει ήδη καθιερωθεί με το Tricity, με την ευκολία χρήσης και την ανάλαφρη αίσθηση να συγκαταλέγονται στου βασικούς στόχους, μαζί με αυξημένες επιδόσεις για υψηλότερες ταχύτητες και πλούσιο δυναμισμό. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα επιτρέψουν τη λειτουργία του σε μεγαλύτερο εύρος στροφών για καθημερινές μετακινήσεις μέσα στην πόλη σε μεγαλύτερες αποστάσεις, ενώ θα διατηρούν την ευελιξία του Tricity μέσα στην κίνηση.

Πρωτοποριακή υποβοήθηση κλειδώματος κλίσης

Για οδηγική άνεση κατά τις στάσεις μέσα στην κίνηση, το 3CT είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα υποβοήθησης κλειδώματος κλίσης, το οποίο βοηθά τον αναβάτη να διατηρήσει το όχημα σε όρθια θέση στη διάρκεια των στάσεων. Αυτό το νέο σύστημα υποβοήθησης κλειδώματος κλίσης έχει μια πρωτοποριακή σχεδίαση που δεν κλειδώνει την μπροστινή ανάρτηση, κάνοντας τη λειτουργία του οχήματος ομαλή κατά τις στάσεις και τις επανεκκινήσεις και επιτρέποντας τη μετακίνηση με τα πόδια σε χώρους στάθμευσης.

Διασκεδαστικό, μοντέρνο και “φρέσκο” νέο στυλ

Ως ο ιδανικός συνδυασμός του Yamaha DNA και της οικογενειακής αίσθησης του Tricity, η δυναμική εξωτερική σχεδίαση του 3CT διαθέτει μια πρωτοποριακή νέα χρωματική φιλοσοφία με μια σύνθεση από τυχαίων σχημάτων κομμάτια “παζλ”, που αποτελούνται από πολυάριθμα διαφορετικά μοτίβα με ρίγες και δημιουργούν μια χαρακτηριστική εμφάνιση αστικής παραλλαγής που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Για να υπογραμμιστεί η εντυπωσιακή και αυθεντική εξωτερική σχεδίαση, στους τροχούς και το πλαίσιο κυριαρχεί το γκρι χρώμα με έντονες μπλε λεπτομέρειες, που αναδεικνύουν την “ανανεωμένη” πρωτοποριακή εμφάνιση του 3CT και του δίνουν μια αρμονική όψη.

Σέλα με τρισδιάστατη εκτύπωση και φώτα LED

Το κομψό πρωτότυπο 3CT είναι γεμάτο με υπέροχες εκπλήξεις και αυθεντικά χαρακτηριστικά σχεδίασης, όπως η σέλα με τρισδιάστατη εκτύπωση – η πρώτη φορά που παρουσιάζεται αυτή η τεχνολογία σε ένα πλαίσιο της Yamaha.

 

Ο καλύτερος στην κατηγορία κινητήρας 300 κ.εκ.

Η κινητήρια δύναμη που δίνει στο πρωτότυπο 3CT τόσο υψηλές επιδόσεις μέσα στην πόλη και στον αυτοκινητόδρομο είναι ο νέος κινητήρας Blue Core 300 κ.εκ., ο οποίος ήταν ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που έκαναν το XMAX 300 το σπορ σκούτερ με τις υψηλότερες πωλήσεις στην Ευρώπη.

Πρωτότυπο 3CT της Yamaha: Επειδή όλοι χρειαζόμαστε Κίνηση.Ζωή.Αγάπη.

Σχεδιασμένο με τη γνώση που αποκτήθηκε από το τρίτροχο Tricity της εταιρείας, καθώς και από τα κορυφαία σπορ σκούτερ – και με την πιο προηγμένη τεχνολογία συνδυασμένης κλίσης τροχών και την πρωτοποριακή υποβοήθηση κλειδώματος κλίσης – το πρωτότυπο 3CT της Yamaha δείχνει τι επιφυλάσσει το μέλλον. Οπουδήποτε και οποτεδήποτε, το 3CT έχει την ικανότητα να δώσει σε όλους την υπέρτατη ελευθερία για Κίνηση.Ζωή.Αγάπη.

*Δελτίο Τύπου Yamaha

Γκαλερί