XMAX IRON MAX: Νέα σειρά κορυφαίων σπορ σκούτερ της Yamaha. (Βίντεο)

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Σπορ σκούτερ της Yamaha

Η σειρά σπορ σκούτερ της Yamaha περιλαμβάνει ορισμένα από τα πιο συναρπαστικά και δυναμικά μοντέλα. Το TMAX είναι το μοντέλο που δημιούργησε και όρισε την αγορά των maxi scooter. Χάρη στους ισχυρούς κινητήρες και στον εξελιγμένο σχεδιασμό του πλαισίου τους, αυτά τα κορυφαία στην κατηγορία τους σπορ σκούτερ συνδυάζουν το εμβληματικό στυλ με τις συναρπαστικές επιδόσεις μιας μοτοσυκλέτας.

Με δυναμικό σχεδιασμό, άμεσα εμπνευσμένο από το πρωτοποριακό TMAX, τα κορυφαία σε πωλήσεις σπορ σκούτερ XMAX 400/300 προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό μοντέρνας εκπληκτικής εμφάνισης, συναρπαστικών επιδόσεων και καθημερινής λειτουργικότητας – όπως αποδεικνύεται από την πώληση περισσότερων από 370.000 μονάδων διαφόρων μοντέλων XMAX στην Ευρώπη από το 2005. Με περισσότερες από 17.000 πωλήσεις το 2018, το XMAX 300 κατέχει την κορυφαία θέση στην κατηγορία των σπορ σκούτερ 250 κ.εκ. και άνω, γεγονός που το καθιστά το πιο επιτυχημένο μοντέλο της Yamaha στην Ευρώπη μετά το MT-07.

Χάρη στο αυθεντικό DNA της σειράς MAX, τα μοντέλα TMAX και XMAX έχουν μεταμορφώσει την αγορά από τότε που εμφανίστηκαν προσφέροντας νέα επίπεδα επιδόσεων, μόδας και στυλ στους δρόμους της Ευρώπης. Αυτά τα μοντέλα έχουν πλέον εδραιωθεί πραγματικά ως τα απόλυτα σπορ σκούτερ, για να ζείτε κάθε εμπειρία στο MAX.

Ξεχωρίστε δυναμικά με το νέο XMAX IRON MAX!

Μόλις ένα χρόνο μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία της νέας σειράς XMAX, η Yamaha επανέρχεται με τη νέα ειδική έκδοση XMAX IRON MAX που διαθέτει ακόμα υψηλότερο επίπεδο εξοπλισμού, ενισχύοντας τη φήμη αυτού του μοντέλου ως του πιο δυναμικού σπορ σκούτερ. Απευθυνόμενα σε πελάτες που θέλουν να συνδυάσουν την πρακτικότητα με το δυναμισμό, τα νέα μοντέλα 300 και 400 της ειδικής έκδοσης θα γοητεύσουν όλους όσους εκτιμούν την εξελιγμένη σχεδίαση, τη σύγχρονη εμφάνιση και τα μοναδικά χαρακτηριστικά.

Τα νέα βασικά χαρακτηριστικά του XMAX IRON MAX περιλαμβάνουν την ειδικά σχεδιασμένη σέλα με ενσωματωμένη πλάτη αναβάτη, αλουμινένια μαρσπιέ σχεδιασμένα για να τονίζουν την αποκλειστικότητα αυτών των δύο κορυφαίων σκούτερ, καθώς και άλλες ποιοτικές πινελιές, όπως δακτυλίους κοντέρ με επιχρωμιωμένο φινίρισμα και φιμέ πίσω φως.

Μέσα στον ευρύχωρο και εργονομικό πίνακα οργάνων, τα μοντέλα XMAX IRON MAX διαθέτουν δερμάτινες εσωτερικές επενδύσεις που προσδίδουν πιο πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση, ενώ το κομψό και μοντέρνο νέο χρώμα σκελετού Sword Grey έχει βελτιωθεί με εντυπωσιακά νέα εμβλήματα που τονίζουν τον διακεκριμένο χαρακτήρα αυτών των πολύ ιδιαίτερων σπορ σκούτερ.

Βασικά χαρακτηριστικά του XMAX IRON MAX

 • Αποκλειστικό χρώμα Sword Grey
 • Ειδική νέα διπλή σέλα
  Δερμάτινες εσωτερικές επενδύσεις
  Αλουμινένια μαρσπιέ
  Δακτύλιος κοντέρ με σατινέ επιχρωμιωμένο φινίρισμα
  Διατίθεται στις εκδόσεις 300 κ.εκ. και 400 κ.εκ.

Βασικά χαρακτηριστικά του XMAX

 • Τέλειος συνδυασμός στυλ, απόδοσης και λειτουργικότητας
 • Μπροστινό πιρούνι τύπου μοτοσυκλέτας για κορυφαίο χειρισμό στην κατηγορία του
 • Άνετο σύστημα ανάφλεξης χωρίς κλειδί “Smart Key”
 • Τεράστιος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα για 2 κράνη full-face
 • Πολυτελής σέλα με ξεχωριστή πλάτη
 • Πανίσχυρος και οικονομικός υγρόψυκτος κινητήρας EU4
 • Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS) για μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά
 • Όλα τα μοντέλα διαθέτουν ABS
 • Εκδόσεις 300 και 400

 

TMAX 2019

Για το 2019, τα μοντέλα TMAX DX, TMAX SX και TMAX SX Sport Edition θα είναι διαθέσιμα σε νέες χρωματικές επιλογές, ενώ τα μοντέλα TMAX και XMAX θα συνεχίσουν να διατίθενται στα τρέχοντα χρώματα.

Γνήσια αξεσουάρ – Αποκτήστε τα όλα

Πακέτα αξεσουάρ για το XMAX

Η Yamaha παρέχει μια μεγάλη και συνεχώς εξελισσόμενη σειρά γνήσιων αξεσουάρ για τα μοντέλα XMAX και XMAX IRON MAX που μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά από κάθε πελάτη. Επιπλέον, το 2019 η Yamaha θα κυκλοφορήσει μια νέα σειρά πακέτων αξεσουάρ για τη σειρά XMAX που διευκολύνουν την επιλογή των σωστών αξεσουάρ ανάλογα με τις ανάγκες των διαφόρων πελατών, για γρήγορες και απροβλημάτιστες λύσεις.

Αυτά τα πακέτα έχουν δημιουργηθεί από τη Yamaha μετά από προσεκτική ανάλυση των επιλογών σε αξεσουάρ των πελατών σε όλες τις σεζόν και έχουν σχεδιαστεί, ώστε να παρέχουν τις καλύτερες επιδόσεις και να διασφαλίζουν υψηλά επίπεδα ικανοποίησης.

Το πακέτο Urban Pack περιλαμβάνει βαλίτσα 39 λίτρων, προστατευτικό πλάτης, ψηλό ανεμοθώρακα, πίσω σχάρα και θήκη με διαχωριστικό χώρου αποθήκευσης, ενώ το πακέτο Sport Pack περιλαμβάνει σπορ ανεμοθώρακα, μαρσπιέ, πλαίσιο πινακίδας κυκλοφορίας και πλαστικά καλύμματα. Υπάρχει επίσης το πακέτο Winter Pack το οποίο περιλαμβάνει θερμαντήρες γκριπ και πίνακα ενδείξεων θερμοκρασίας γκριπ, καθώς και ποδιά και φορτιστή μπαταρίας. Αυτά τα πακέτα διατίθενται για κάθε έκδοση του XMAX από τους αντιπροσώπους της Yamaha σε διάφορες τιμές, ανάλογα με το πακέτο.

Η σειρά γνήσιων αξεσουάρ για σπορ σκούτερ περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα λειτουργικών, αισθητικών και υψηλών επιδόσεων αξεσουάρ, όπως προστατευτικά τιμονιού, θερμαινόμενα γκριπ, ανεμοθώρακες, αποσκευές, φορετούς σιγαστήρες και πολλά άλλα που μπορείτε να αποκτήσετε. Για λεπτομερείς πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.yamaha-eu.com.

Δημιουργήστε τη συλλογή των ονείρων σας με τη δωρεάν εφαρμογή MyGarage

Με περισσότερες από 1 εκατομμύριο λήψεις, η εφαρμογή MyGarage είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσουν οι πελάτες τη συλλογή των ονείρων τους με τα σπορ σκούτερ της Yamaha. Και είναι εντελώς δωρεάν! Κατεβάζοντας τη δωρεάν εφαρμογή, όλοι μπορούν να ξεκινήσουν να δημιουργούν τη δική τους εξατομικευμένη Yamaha.

Με την εφαρμογή MyGarage οι πελάτες μπορούν να εξατομικεύσουν τα σκούτερ τους με μια μεγάλη γκάμα γνήσιων αξεσουάρ και να τα δουν online από κάθε γωνία. Αφού δημιουργήσουν το μοναδικό σκούτερ, μπορούν να το αποθηκεύσουν και να το κοινοποιήσουν σε φίλους. Και όταν λάβουν την τελική απόφαση για τις ιδανικές προδιαγραφές, μπορούν να το στείλουν στον τοπικό αντιπρόσωπο της Yamaha και εκείνος θα το κάνει πραγματικότητα.

Χρώματα σπορ σκούτερ 2019

TMAX DX:

 • Ceramic Ice (νέο)
 • Sword Grey

TMAX SX:

 • Phantom Blue (νέο) 
 • Sword Grey

TMAX SX Sport Edition:

 • Phantom Blue (νέο)
  Sword Grey

TMAX:

 • Midnight Black
 • XMAX IRON MAX 400/300/125:
  • Sword Grey (ΝΕΟ)

XMAX 400/300/125

 • Phantom Blue
 • Blazing Grey
 • Sonic Grey

*Δελτίο Τύπου Yamaha

Γκαλερί