Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Το Best Seller… τώρα ακόμη πιο προσιτό!

Το SYMPHONY ST 200, το Νο1 σε πωλήσεις της ελληνικής αγοράς, τώρα ακόμη πιο προσιτό.

Τώρα, και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να κάνετε δικό σας το best seller με Έκπτωση | Δώρο 150€. Η τιμή της έκδοσης με ομοιόχρωμο βαλιτσάκι διαμορφώνεται τώρα στα 2.225€

Το SYMPHONY ST 200i ABS, αποτελεί την αιχμή του δόρατος της οικογένειας Symphony. Η σχεδίασή του συνδυάζει τα sport χαρακτηριστικά με την κομψότητα. Άνετο και για τους δύο αναβάτες, ελαφρύ και με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (2.9 l/100km), είναι ένα scooter απαιτήσεων χωρίς συμβιβασμούς. Το άρτιο αισθητικά scooter της SYM προσφέρει εξαιρετικές εσωτερικές διαστάσεις αποθήκευσης και υψηλές επιδόσεις σε ιπποδύναμη (12PS) και ροπή, ενώ διαθέτει και σύστημα πέδησης ABS της BOSCH, για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ξεχωρίζει για τα LED φώτα, το καντράν με τις 2 ψηφιακές οθόνες και τα προστατευτικά σε φινίρισμα carbon, περιορίζοντας τη ζημιά στα φωτιστικά σώματα και τα πλαστικά μέρη του scooter.

Οι τροχοί 16” εμπρός/πίσω, συμβάλλουν στη δέουσα οδηγική συμπεριφορά, ειδικά για τους ελληνικούς δρόμους που κρύβουν «εκπλήξεις». Χάρη στην ειδική μελέτη σχεδίασης, δεν περιορίζεται o αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, φιλοξενώντας ένα FULL FACE κράνος. Επιπλέον, εσωτερικά της ποδιάς, υπάρχει κλειστός αποθηκευτικός χώρος μεταφοράς διαφόρων μικροπραγμάτων με παροχή USB.

Με χρηστικό επίπεδο πάτωμα και γάντζο ασφαλείας στο εσωτερικό της ποδιάς, η ανάρτηση και μεταφορά χειραποσκευών γίνεται με άνεση και ασφάλεια.

Το Top Box του SYMPHONY ST 200, προσθέτει επιπλέον 33 λίτρα αποθηκευτικού χώρου. Το βαλιτσάκι είναι ομοιόχρωμο, ενώ συνοδεύεται και με μαξιλάρι πλάτης συνεπιβάτη. Σημαντικό πλεονέκτημα, το Top Box ξεκλειδώνει με το κλειδί του οχήματος.

*Δελτίο Τύπου SYM Gorgolis

Γκαλερί