Το Scooter Moto Festival έρχεται για δεύτερη χρονιά στη Θεσσαλονίκη, στις 14-17 Απριλίου 2016 στο χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως & Συνεδριακού Κέντρου (ΔΕΣΚΘ) σε συνεργασία με την Δ.Ε.Θ. – HELEXPO. Πολλές εταιρείες θα βρεθούν εκεί δίνοντας βροντερό παρών!!! Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να δούν νέα μοντέλα και να οδηγήσουν κάποια εξ αυτών.

Με σύνθημα LIVE-LOVE-RIDE, θα δώσει έναν διαφορετικό μοτοσικλετιστικό αέρα και μία παρουσία όπου δεν έχει ξαναγίνει σε έκθεση μοτοσικλέτας. Στο κτίριο 3 θα δημιουργηθεί ένα κεντρικό lounge με χωροδικτύωμα, μπαρ, μουσική κάλυψη από dj, ρομποτικά φώτα, καθιστικό και τα περίπτερα με ανοιχτή δομή.

Στο διπλανό κτίριο (αίθουσα 2) θα είναι το BEST BUY MOTO, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βρούν προϊόντα εξοπλισμού αναβάτη σε πολύ χαμηλές τιμές, σε μοντέλα του 2015 αλλά και παλιό stock προϊόντων με εκπτώσεις έως -80%.

Στο κτίριο 11 θα πραγματοποιούνται ακροβατικά με scooter, ATV και μοτοσικλέτες από την ομάδα των SXS. Επίσης σε μια διαμορφωμένη διαδρομή, εντός της Δ.Ε.Θ., θα υπάρχουν πάνω από 30 μοτοσυκλέτες και scooter για test ride, ενώ θα εκτελούνται και μαθήματα ασφαλούς και τεχνικής οδήγησης.