Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)
Δελτίο Τύπου CSS

Ride Day το Σάββατο 5 Νοεμβρίου από την Ομάδα του California Superbike School

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 5 Νοεμβρίου, ολοήμερο Ride Day στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων από την Ομάδα του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL .

Το Ride Day αφορά όλους τους αναβάτες μοτοσυκλετών, αποφοίτους του Σχολείου ή όχι, που θέλουν να εξασκήσουν τη τεχνική τους και να γνωρίσουν τη Τέχνη της Οδήγησης της Μοτοσυκλέτας στην σιγουριά που προσφέρει το ασφαλές περιβάλλον της πίστας. Στη ημέρα αυτή της ελεύθερης προπόνησης, θα χωριστούμε σε 3 γκρουπ ανάλογα με την εμπειρία του αναβάτη και τη προσέλευση των συμμετεχόντων. Και φυσικά, οι εκπαιδευτές του Σχολείου, θα βρίσκονται παρόντες να σας επιβλέπουν και να απαντούν κάθε απορία σας γύρω από τη Τέχνη της Οδήγησης της Μοτοσυκλέτας.

Ελάτε να προπονηθείτε και δοκιμάσετε τη νέα υπηρεσία μας, 10 minutes coaching.

Κόστος:

  • Τα 5 session, 60 ευρώ
  • Τα 3 session, 40 ευρώ
  • Το 1 session, 15 ευρώ

Δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού (φόρμα και γάντια) με κόστος 15 ευρώ την ημέρα. Και πρέπει να γίνει κράτηση.

Δυνατότητα αγοράς των φωτογραφιών από το φωτογράφο μας με κόστος 20 ευρώ.

Κρατήσεις στη σελίδα του Σχολείου. www.superbikeschool.gr

Οι Υποστηρικτές του Σχολείου είναι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της HONDA στην Ελλάδα, τα ελαστικά BRIDGESTONE, τα κράνη Schuberth, οι φόρμες HELD και παντελόνια DRAGGIN JEANS. Τα ελαστικά μας τα προσέχει ο Δημήτρης Μιχελακάκης, το SUPERBMOTO ομορφαίνει τις μοτοσυκλέτες μας, η e-NOVO προσέχει το ιντερνετική παρουσία μας, το Dirty Wash μας κρατά καθαρούς, η PROMAUTO-USAG μας παρέχει τα «σωστά» εργαλεία, ενώ το RIDER’s ART and CRAFT «μας ράβει». Τέλος, αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό ΜΟΤΟ ενώ για τη on-line πληροφόρηση υπεύθυνο είναι το Περιοδικό Μοτοσικλετιστικής Κίνησης on2wheels.gr .