Power Day στις Σέρρες 24-25 Σεπτεμβρίου by Halaris

Το Track-day.gr σας ταξιδεύει, για ακόμη μια φορά φέτος, στις όμορφες Σέρρες 24-25 Σεπτεμβρίου για ένα ανεπανάληπτο διήμερο Power-day. Σκοπός της διοργάνωσής μας είναι να περάσουν καλά οι συμμετέχοντες αλλά ταυτόχρονα και όλοι οι παρευρισκόμενοι. Επίσης, στόχος μας είναι οι αναβάτες να απολαύσουν την οδηγική εμπειρία σε ένα ασφαλές και πλήρως οργανωμένο περιβάλλον με τις μοτοσικλέτες τους και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και τις οδηγικές τους ικανότητες. Επίσης, μιας και αυτό θα είναι το τελευταίο Power Day της χρονιάς θα υπάρχουν και πολλές εκπλήξεις !!!

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν τους συμμετέχοντες και τις διάφορες ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν στην πίστα κατά τη διάρκεια του διημέρου.

Μαζί μας για ακόμη μια φόρα θα είναι ο δήμος Σερρών όπως και οι τοπικοί παράγοντες, ο μεγάλος μας χρυσός χορηγός MICHELIN και οι κύριοι χορηγοί μας, KTM SOUTH EAST EUROPE μαζί με τον στόλο της για δωρεάν test ride για όσους συμμετέχουν, η HONDA Κουτσουμπός, YAMAHA PIERAKOS, αλλά και τα καύσιμα EKO. Επίσης μας υποστηρίζουν η SPECTRO OILS με τα λιπαντικά της, οι χυμοί VIVA, το κέντρο ελαστικών WHEEL CITY, η εταιρία ΠΕΡΚΟ ΑΕ, οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων AVANCE, όλα τα ενημερωτικά μέσα ειδικού τύπου, η εταιρεία γραφικών τεχνών και εκτυπώσεων VIP PROMOTION, η εταιρία EUROPE GAS, ο Χρήστος Τασούλης με την Öhlins, η MOTO FASHION με τα κράνη της, μάρκας SCHUBERTH.

Η οργάνωση του Power Day παρέχει στους συμμετέχοντες την μεταφορά τους με πούλμαν στις Σέρρες. Επίσης θα υπάρχουν παροχές ενοικίασης του απαραίτητου εξοπλισμού όπως δερμάτινες φόρμες, κράνη, μπότες, γάντια. Η ασφαλής τοποθέτηση αλλά και η αλλαγή ελαστικών, θα γίνεται από το κατάστημα WHEEL CITY που θα βρίσκεται μαζί μας στην πίστα όποια ώρα επιθυμείτε. Για κάθε άτομο που θα λάβει μέρος στο Power-day θα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ νερά, χυμοί αλλά και μεσημεριανό γεύμα κατά τη διάρκεια της ημέρας μέσα στην πίστα.

  • Το κόστος συμμετοχής ανά ημέρα είναι 65 Ευρώ
  • Το κόστος μεταφοράς της μοτοσικλέτας σας από Αθήνα είναι 110 Ευρώ. (Η μεταφορά της μοτοσικλέτας σας από εμάς είναι δυνατή μόνο από Αθήνα)
  • Το κόστος μεταφοράς αναβάτη μαζί με επιστροφή είναι 60 Ευρώ. Η τιμή είναι ανά άτομο και μπορείτε να φέρετε συνοδό

Υπάρχει συνεργασία με το 5 αστέρων ξενοδοχείο Ελπίδα Spa Resort και όλοι οι συμμετέχοντες που θα κλείσουν εκεί δωμάτιο θα έχουν ειδικές τιμές αρκεί να αναφέρουν ότι θα συμμετέχουν στη διοργάνωση μας μαζί με την κράτησή τους!

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 4 γκρουπ (αρχάριοι – ενδιάμεσοι – προχωρημένοι – αγωνιζόμενοι) ανάλογα με τις οδηγικές τους εμπειρίες και ικανότητες. Μέσα στην πίστα θα υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί με σκοπό την ομαλή και ασφαλή οδήγησή σας, διαθέσιμοι να λύσουν κάθε απορία που ίσως προκύψει όπως και για να σας δώσουν κατάλληλες συμβουλές. Φυσικά θα προηγηθεί σεμινάριο επεξήγησης των κανόνων ασφαλείας στην πίστα καθώς και ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος όλων των μοτοσικλετών.

Σας περιμένουμε όλους! Οι εγγραφές θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας μας www.track-day.gr .