Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Γιορτάζοντας 120 χρόνια ιστορίας και υιοθετώντας ξανά την ονομασία Peugeot Motocycles, η μάρκα του Λέοντα παρουσιάζει δύο concept μοτοσυκλέτες εμπνευσμένες από την πλούσια κληρονομιά του παρελθόντος αλλά εξοπλισμένες με state-of-the-art τεχνολογία του σήμερα.

Τα νέα μοντέλα P2X -125cc Roadster και 300cc Café Racer– που σηματοδοτούν την επιστροφή της Peugeot στη μοτοσυκλέτα, φιλοδοξούν να απαντήσουν στην αυξανόμενη ζήτηση του αγοραστικού κοινού για μικρού κυβισμού, εύχρηστες, οικονομικές μοτοσυκλέτες κατάλληλες για την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη.

Με φιλική εργονομία, εύκολο χειρισμό, ευελιξία και εξοπλισμένες με injection, υδρόψυκτους κινητήρες, upside down πιρούνι, ABS και Traction Control, οι P2X προσφέρουν μια καθόλα σύγχρονη και απολαυστική εμπειρία οδήγησης. Μέσω του συστήματος συνδεσιμότητας  iConnect, ο αναβάτης μπορεί να εμφανίζει στην έγχρωμη TFT οθόνη πληροφορίες από το κινητό του (εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, ειδοποιήσεις από τα social media) και να κάνει χρήση συστήματος πλοήγησης κατά τις μετακινήσεις του.

Συνδυάζοντας το όραμα για το μέλλον με την πλούσια ιστορία της Peugeot Motocycles, τα μοντέλα P2X είναι προικισμένα με μοναδική νεορετρό εμφάνιση προσεγμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Η σχεδίαση “παντρεύει” αναφορές σε κλασικές μοτοσυκλέτες της Peugeot με μοντέρνες λεπτομέρειες, όπως τα LED φώτα εμπρός και πίσω, βασισμένα στους νέους στιλιστικούς κώδικες των αυτοκινήτων των εταιρείας.

120 χρόνια μετά την παρουσίαση της πρώτης της μοτοσυκλέτας, η Peugeot αναγεννά τη μοτοσυκλετιστική της ταυτότητα και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της.

*Δελτίο Τύπου Peugeot Motocycles

Γκαλερί