Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)
11 χρονιά στο πλευρό των αθλητών του ΠΠΤ

Το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, η πολυετής εμπειρία και η άρτια οργάνωση, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της Peristeras Racing, τα πολλά και σημαντικά επιτεύγματα της οποίας τα τελευταία 10 τουλάχιστον χρόνια, την έχουν κάνει συνώνυμο των επιτυχιών στο χώρο των αγώνων. Με παρακαταθήκη όλα τα Πρωταθλήματα και όλα τα ρεκόρ σε όλες τις κατηγορίες τα προηγούμενα χρόνια, συνεχίζουμε δυναμικά και φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Το τεχνικό επιτελείο της Peristeras Racing, που αποτελείται από πέντε τεχνικούς με επικεφαλής τον Αγωνιστικό Διευθυντή της ομάδας, Νίκο Περιστερά, συμβουλεύουν, κατευθύνουν και εργάζονται ακούραστα κάθε αγωνιστικό τριήμερο, με τους καρπούς της σκληρής δουλειάς να φαίνονται και φέτος, στους δυο πρώτους αγώνες της χρονιάς.

Στη μεγάλη κατηγορία οι Σάκης Συνιώρης και Χάρης Παρασκευόπουλος έκαναν το 1-2 σε Μέγαρα και Τρίπολη, με τον Γιώργο Μαρκεσίνη ν’ ανεβαίνει στο βάθρο των Μεγάρων ενώ άτυχος στάθηκε τόσο στον πρώτο, όσο και στον δεύτερο αγώνα ο Λευτέρης Πίππος. Στην Supersport ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου ξεκίνησε νικηφόρα τη σεζόν, αλλά έφυγε απογοητευμένος από την Τρίπολη λόγω βλάβης στον κινητήρα. Δυνατή ήταν η παρουσία του Γιάννη Τζωρτζόπουλου με μια 7η και μια 5η θέση, ενώ εντυπωσιακός ήταν ο Θεοφάνης Μίχας ειδικά στην Τρίπολη, όταν αν και εμπύρετος έκανε μια πρωτόγνωρη επίθεση στο δεύτερο μισό του αγώνα και στο τέλος έχασε τη νίκη μόνο στις λεπτομέρειες. Στους Νέους η κυριαρχία του Νότη Παπαπαύλου δεν αμφισβητήθηκε, ενώ επιπλέον βάθρα στην ομάδα χάρισαν οι Λέανδρος Ντότσικας, Βασίλης ΚορωνάκηςΓιώργος Κίτσος και Κωνσταντίνος Ζαχαρόπουλος.

Νίκος Περιστεράς (Αγωνιστικός Διευθυντής Peristeras Racing)

«Το ξεκίνημα για τη νέα σεζόν ήταν δυναμικό, με νίκες βάθρα και τους ταχύτερους γύρους σε όλους τους αγώνες από τους αναβάτες μας. Πάνω απ’ όλα όμως, ήταν ένα ξεκίνημα που εκτός από αισιοδοξία, μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας στους αναβάτες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσικλετών, το οποίο στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις για 11η χρονιά. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους οδηγούς που μας εμπιστεύονται τη φροντίδα των μοτοσικλετών τους σε αυτές τις δύσκολες και ακραίες συνθήκες Αγώνων».

Peristeras Moto Tyres OFFICIAL SUPPLIER  GREECE:

  • Dunlop Moto Racing Tyres
  • Dunlop Kart Racing Tyres
  • Chicken Hawk moto & kart Warmers
  • Gerbing Heated Clothes

www.peristeras-tyres.gr