Orange Days 2017, 2η στάση – Αθήνα: Συνεχίζουμε Ακάθεκτοι

Με ένα σύνολο 92 επιτυχημένων test rides στους δρόμους της πρωτεύουσας, τα φετινά ORANGE DAYS ολοκλήρωσαν με επιτυχία την περασμένη εβδομάδα την δεύτερη φετινή τους στάση στα κεντρικά της Delta Motorcycles στην Αθήνα.

Φιλοξενώντας μοτοσικλετιστές από την ευρύτερη περιφέρεια η δεύτερη στάση των ORANGE DAYS έδωσε την ευκαιρία σε 76 αναβάτες να δοκιμάσουν τα τελευταία μοντέλα των οικογενειών ADVENTURE, DUKE και RC, SUPERMOTO και PULSAR.

Συμπληρώνοντας συνολικά 262 χιλιόμετρα από τα κεντρικά της Delta Motorcycles έως τα νότια προάστια της πρωτεύουσας και πίσω, οι συμμετέχοντες στη δεύτερη στάση των ORANGE DAYS πήραν μία πρώτη γεύση των δυνατοτήτων των μοτοσικλετών KTM, Husqvarna και Bajaj σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης.

Ας δούμε τι δήλωσαν ορισμένοι από τους συμμετέχοντες αμέσως μετά την ολοκλήρωση των test rides τoυς:

Αλκιβιάδης Τ.
Ηλικία: 26 ετών
Οδήγησε: KTM 1290 SUPER DUKE R
“Ως κάτοχος δύο μοτοσικλετών ΚΤΜ, ανυπομονούσα να δοκιμάσω τη νέα SUPER DUKE. Είναι πραγματικά μια μοτοσικλέτα υπέροχη. Με εντυπωσίασε ο τρόπος που ανεβάζει ταχύτητα, χωρίς να τρομάζει. Η αλήθεια είναι πως εδώ και καιρό σκεφτόμουν το ενδεχόμενο να την αποκτήσω, οπότε και τα ORANGE DAYS μου ‘δωσαν μια πολύ καλή ευκαιρία να σιγουρευτώ για τα όσα σκεφτόμουν. Αν και μένω μόνιμα στη Χαλκίδα, περίμενα τις μέρες για την πρώτη κοντινότερη στάση των ORANGE DAYS. Αν μπορούσα να εντοπίσω τα τρία καλύτερα σημεία της μοτοσικλέτας που οδήγησα, αυτά θα ήταν σίγουρα ή άπλετη παροχή ροπής, το όλο design και η γενικότερα φιλική αίσθηση παρά την πλούσια δύναμη.”

Γιώργος Μ.
Ηλικία: 54 ετών
Οδήγησε: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S
Έχω στην κατοχή μου την προηγούμενη έκδοση της SUPER ADVENTURE του 2016 και μαζί της έχω κάνει μερικά ταξίδια εντός αλλά και εκτός συνόρων. Το νέο μοντέλο εξακολουθεί να είναι στα ίδια υψηλά επίπεδα ποιότητας και αίσθησης κατά την οδήγηση. Κατ’ εμέ η μεγαλύτερη βελτίωση για τη νέα μοτοσικλέτα εντοπίζεται στο θέμα του βάρους. Τα 11 λιγότερα κιλά που ανακοινώνονται τα αισθάνεσαι άμεσα στο νέο μοντέλο, το οποίο είναι αρκετά πιο ευέλικτο. Πέρα από το βάρος, εντόπισα σημαντική βελτίωση στο μπροστινό σύστημα, με τη νέα μοτοσυκλέτα να μένει καρφωμένη στο οδόστρωμα. Συνολικά, από τις πιο σπουδαίες βελτιώσεις είναι η άνεσή της να κινείται αργά, με μικρότερες ταχύτητες. Ο κινητήρας είναι κατά πολύ όμοιος, ενώ εντυπωσιάζει η νέα οθόνη TFT.

Γιάννης Χ.
Ηλικία: 36 ετών
Οδήγησε: KTM 1290 SUPER ADVENTURE Τ, KTM 1290 SUPER DUKE GT
Ξεκίνησα με το SUPER ADVENTURE Τ, το οποίο και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Στα καλύτερα στοιχεία της μοτοσικλέτας εντοπίζω την προστασία από τον αέρα σε όλο το σώμα αλλά και στα πόδια από το φαρδύ ντεπόζιτο. Για το δικό μου ύψος στα 1,75μ με κάλυψε απόλυτα. Η παροχή της δύναμης είναι μπόλικη και αρκετά φιλική. Περνώντας στο SUPER DUKE GT εντυπωσιάστηκα πραγματικά με την δύναμή του. Η ροπή στις χαμηλές και μεσαίες είναι απίστευτη. Αν και την οδήγησα με κράνος off-road, η προστασία από τον αέρα ήταν πολύ καλή. Είναι ό,τι πιο δυνατό έχω οδηγήσει στη ζωή μου. Μία αληθινή μοτοσικλέτα διασκέδασης.”

Μετά τις δύο πρώτες στάσεις σε Ρόδο και κέντρο Αθήνας, τα ORANGE DAYS ανανεώνουν το ραντεβού με τους μοτοσικλετιστές της πρωτεύουσας για την Τετάρτη 26 Απριλίου, με την τρίτη φετινή διοργάνωση να λαμβάνει χώρα στο KTM Racing Center 500, στον αριθμό 500 της Λ. Βουλιαγμένης στον Άλιμο. Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο τηλ: 210 9927212.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της ΚΤΜ South East Europe στο Facebook για όλες τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις επόμενες τοποθεσίες των ORANGE DAYS 2017.

[Σημ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα ORANGE DAYS είναι η επίδειξη ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης μοτοσυκλέτας σε ισχύ, προηγούμενη μοτοσικλετιστική εμπειρία όπως αυτή καθορίζεται από τον διοργανωτή, καθώς και η προσκόμιση κατάλληλου μοτοσικλετιστικού εξοπλισμού – κράνος, jacket, γάντια, παντελόνι, μπότες ή μποτάκια]

Φωτό: Θοδωρής Ερμήλιος/Post Production Media

Γκαλερί