Γράφοντας χιλιόμετρα στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα

Με την 12η φετινή στάση της φετινής διοργάνωσης να λαμβάνει χώρα στα κεντρικά της KTM Σαρέλλας Δημήτρης στην Πάτρα, δεκάδες λάτρεις της μοτοσικλέτας από την Πελοπόννησο βρέθηκαν στη Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 117 για να δοκιμάσουν τις μοτοσικλέτες των ORANGE DAYS την Τετάρτη 31 Μάϊου.

Με σύμμαχο ένα γεμάτο ήλιο και ευχάριστες θερμοκρασίες, οι μοτοσικλετιστές της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής έγραψαν δεκάδες χιλιόμετρα γεμίζοντας εντυπώσεις και εμπειρίες. Από την οικογένεια των μεγαλύτερων σε κυβισμό 1290 SUPER ADVENTURE και SUPER DUKE, έως τα μικρότερα 390 DUKE και RC 390, όλες οι μοτοσικλέτες του ‘πορτοκαλί’ στόλου δοκιμάστηκαν από τους συμμετέχοντες στα ORANGE DAYS της Πάτρας.

Σε μία εκδήλωση η οποία απέσπασε ιδιαιτέρως θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες, το εξειδικευμένο προσωπικό της ΚΤΜ Σαρέλλας μαζί με τους εκπροσώπους των ORANGE DAYS μοιράστηκαν γνώμες και μετέφεραν πληροφορία σχετικά με την εξέλιξη και τις βελτιώσεις των πιο πρόσφατων μοντέλων KTM, Husqvarna και Bajaj.

Έχοντας φέτος ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας από τη Ρόδο έως την Αλεξανδρούπολη και από την Κέρκυρα έως και την Καλαμάτα, τα ORANGE DAYS επιστρέφουν στην Αθήνα για να κλείσουν την φετινή τους διαδρομή με δύο ακόμη στάσεις σε διαφορετικά σημεία της πρωτεύουσας.

Με την επόμενη προγραμματισμένη στάση να γίνεται το Σάββατο 3 Ιουνίου στα κεντρικά της Fanmotorcycles στην Ηλιούπολη [τηλ: 210/9955451], το μοναδικό αυτό ταξίδι για φέτος κλείνει την Κυριακή 4 Ιουνίου στο κατάστημα EMC Οικονόμου στο Περιστέρι [τηλ: 210/5910568].

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της ΚΤΜ South East Europe στο Facebook για όλες τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις δύο τελευταίες τοποθεσίες των ORANGE DAYS 2017.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα ORANGE DAYS είναι η επίδειξη ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης μοτοσικλέτας σε ισχύ, προηγούμενη μοτοσικλετιστική εμπειρία όπως αυτή καθορίζεται από τον διοργανωτή, καθώς και η προσκόμιση κατάλληλου μοτοσικλετιστικού εξοπλισμού – κράνος, jacket, γάντια, παντελόνι, μπότες ή μποτάκια.

Φωτό: Δ. Σαρέλλας

Γκαλερί