- Εντυπωσιακή νίκη του Andrea Locatelli στο WorldSSP. - 6 Μαρτίου 2020
- Ο Toprak Razgatlioglu στην κορυφή του WorldSBK στην Αυστραλία. - 3 Μαρτίου 2020
- Εντυπωσιακό ντεμπούτο για τον Scott Redding στο Phillip Island. - 3 Μαρτίου 2020
Ο Álvaro Bautisa θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την Pull&Bear Aspar Team στο MotoGP 2018, μετά την επιτυχημένη πρώτη σεζόν του Ισπανού αναβάτη με την ομάδα πάνω σε μία Ducati GP16. Η συνεργασία αυτή εδραιώθηκε μεταξύ 2006 και 2009 και κορυφώθηκε με την κατάκτηση ενός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην κατηγορία των 125cc και τη θέση του επιλαχόντα στην κατηγορία των 250cc.
Κατά το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας σεζόν, ο Bautista πέτυχε επτά κορυφαίους τερματισμούς σε τέσσερις αγώνες, συμπεριλαμβανομένων της τέταρτης θέσης στην Αργεντινή, της πέμπτης στην Ιταλία, της έβδομης στην Καταλονία και της έκτης στο πρόσφατο Γερμανικό Grand Prix.
Ο Jorge Martínez, Γενικός Διευθυντής, δήλωσε:
«Είναι μια πολύ καλή εξέλιξη για την Pull&Bear Aspar Team η επέκταση της συνεργασίας μας με τον Álvaro Bautista. Πιστεύουμε σε αυτόν και θα απολαύσουμε μια πολύ ισχυρή σεζόν. Επίσης έχουμε λάβει μεγάλη υποστήριξη από το εργοστάσιο της Ducati και μέσα από την επέκταση αυτής της σχέσης, μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Ελπίζω αυτή τη χρονιά να έχουμε περισσότερες κορυφαίες στιγμές, όπως αυτές που έχουμε ήδη απολαύσει και η επόμενη σεζόν να έχει ακόμα περισσότερες.»
Ο Álvaro Bautista, δήλωσε:
«Είμαι χαρούμενος που πέρασα άλλη μια σεζόν ως μέλος της Pull&Bear Aspar Team. Είναι μια συνεργασία που μπορεί να βοηθήσει τόσο την ομάδα όσο και εμένα. Είχαμε μια πολύ καλή σεζόν, έχω μια καλή σχέση με την ομάδα και νιώθω πολύ άνετα με την Ducati και με την υποστήριξη από το εργοστάσιο. Νομίζω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε προκειμένου να επιτύχουμε καλά αποτελέσματα.»