Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι Giacomo Agostini (15 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής GP), Freddie Spencer ( 3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής GP) και Marco Lucchinelli (1 φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής GP) θα οδηγήσουν μαζί με το ελληνικό κοινό για τρεις ολόκληρες μέρες στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων σε ένα trackday που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία!

Μαζί τους θα παρευρεθούν και 35 αναβάτες απ’ όλο τον κόσμο που διαθέτουν σπάνιες αγωνιστικές μοτοσυκλέτες αλλά και Moto2. Την Πέμπτη 11/10 θα επισκεφτούν την Ακρόπολη και το μουσείο της σε μια πρώτη επαφή με την πλούσια ελληνική ιστορία. Το Legends Trackdays ξεκινά την Παρασκευή 12/10 με ωράριο από τις 10.00-18.00.

Θα υπάρξουν τρείς κατηγορίες (Classics, Ενδιάμεσοι, Προχωρημένοι). Η διάρκεια παραμονής της κάθε κατηγορίας στην πίστα θα είναι 20΄. Η κάθε κατηγορία θα επισκεφτεί την πίστα τουλάχιστον 5 φορές. Επικεφαλής στην κατηγορία των Classics θα είναι ο Giacomo Agostini με την θρυλική τρικύλινδρη MV Agusta , στους Ενδιάμεσους θα παρευρίσκεται ο Marco Lucchinelli και στους Προχωρημένους ο “Fast” Freddie Spencer.

H MOTO EYΘΥΜΙΟΥ θα παρέχει την τρικύλινδρη αγωνιστική Supersport, F3 675 στον Agostini ενώ ο Lucchinelli θα βρεθεί στην σέλα της Ducati V4S της ελληνικής αντιπροσωπείας. Με την σειρά του ο Freddie Spencer θα οδηγήσει την καινούργια Ηοnda CBR 1000 RR (HONDA ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ) αλλά και την αγωνιστική της EXTREME TRACKDAYS.

H Yamaha- MΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ θα είναι εκεί με τις R1M και R6 τις οποίες θα οδηγήσουν ο Agostini και ο γιος του Jacobino.

Για πρώτη φορά στην ιστορία πατέρας και γιος θα παρευρεθούν στην πίστα και θα οδηγήσουν μαζί!
Η  Ελληνική Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας θα είναι εκεί με πολλά μέλη να συμμετέχουν στο Legends Trackdays,  να ζητούν  αυτόγραφα από τους θρυλικούς αναβάτες και φωτογράφιση μαζί τους.
Η PAPASTAVROU SHOPS θα διαθέτει ένα πολυτελές περίπτερο με κράνη AGV και φόρμες Dainese ενώ δεν θα λείπει η δραστήρια  EXTRA PRODUCTS TASOULIS με αναρτήσεις OHLINS και φρένα Brembo.
Oλοκληρωμένο service ελαστικών θα παρέχει ο Δημήτρης Λυγνός με ελαστικά της Michelin τα οποία θα διαθέτουν όλες οι μοτοσυκλέτες των θρυλικών αναβατών.

Στον χώρο θα υπάρχει ειδικό περίπτερο όπου θα διατίθενται T-shirts,jerseys, αναμνηστικά αλλά και βιβλία. Οι θρυλικοί αναβάτες θα δώσουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τους Έλληνες αναβάτες. O Freddie Spencer θα προσφέρει την δυνατότητα μερικών γρήγορων γύρων με συνεπιβάτη. Θα υπάρξει πλήρης φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης αλλά και τηλεοπτική από την COSMOTE TV και τον πανταχού παρόντα στα GP, Δημήτρη Διατσίδη (MOTOGRANDPRIX WORLD).

Tην οργάνωση έχει αναλάβει η EXTREME TRACKDAYS  και η είσοδος για θεατές ανέρχεται στα  5 ευρώ. Για όσους θέλουν να συμμετέχουν το παράβολο ορίζεται στα 200 ευρώ για το τριήμερο, 150 ευρώ για τις δύο ημέρες και 100 ευρώ ανά ημέρα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο 6972233094 ή στείλτε mail στο sotzaf@techlink.gr.