Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Ένα μεγαλειώδες φινάλε στην «πίστα» της Πεντέλης είχε προγραμματιστεί για τα test ride των «χωμάτινων» νέων μοντέλων της ΚΤΜ.

Οι ημέρες που περιμένουν όλοι οι «χωματεροί» της χώρας μας είναι αναμφίβολα τα KTM OFFROAD DAYS, όπου τους δίνεται η σπάνια ευκαιρία να οδηγήσουν ό,τι πιο νέο σε enduro και motocross μοτοσυκλέτες. Τα test ride διεξάγονται σε επιλεγμένα μέρη και διαδρομές προκειμένου να κατανοήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι τις δυνατότητες των offroad μοντέλων της «πορτοκαλί» εταιρείας.

To φετινό ταξίδι άρχισε στις 22 Σεπτεμβρίου από τα Γρεβενά και ολοκληρώθηκε στις 27 Οκτωβρίου στην Αθήνα και την «πίστα» της Πεντέλης. Προτού καταλήξει στην πρωτεύουσα πέρασε από Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Καβάλα, Τρίκαλα και Κατερίνη. Πάνω από 200 αναβάτες οδήγησαν τα enduro KTM 300 EXCTPI και 350 EX-F και τα motocross ΚΤΜ 250 και 450 SX-F.

Στην Αθήνα, μετά τη δημοσιογραφική παρουσίαση των μοντέλων την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, σχεδόν 60 αναβάτες οδήγησαν τα τέσσερα μοντέλα και απόλαυσαν τη φιλοξενία της KTM SOUTH EAST EUROPE και των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της στην Αθήνα.

Η διαδρομή ήταν διαμορφωμένη ειδικά για τις motocross μοτοσυκλέτες. Όσοι οδήγησαν τα KTM 250 και 450 SX-F επιβεβαίωσαν πως και τα δύο μοντέλα είναι τα κορυφαία στο είδος τους. Όσο για τα enduro ΚΤΜ 300 EXC-TPI και 350 EXC-F, απέδειξαν την ευχρηστία και τη φιλικότητά τους ανεξαρτήτως τερέν.

Τα KTM OFFROAD DAYS 2018 ανανεώνουν το ραντεβού για το 2019. Πριν από αυτά όμως, έρχονται σε όλη την Ελλάδα τα KTM ORANGE DAYS, με test ride όλων των νέων μοντέλων. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες και να υποσχεθούμε πως θα παραμείνουμε κοντά τους με πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις. Μείνετε συντονισμένοι…

*Δελτίο Τύπου KTM