Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η θεσσαλική πόλη πάντα υποδέχεται με θέρμη τα event που διοργανώνονται από την KTM SOUTHEAST EUROPE και τον τοπικό συνεργάτη της ΣΙΩΚΗΣ ΜΟΤΟ. Τα φετινά OFFROAD DAYS αποτέλεσαν τη συνέχεια των επιτυχημένων test ride στην περιοχή.

Η πάντα δραστήρια Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Τρικάλων (ΜΟΛΕΤ) συμμετείχε ενεργά στα KTM OFFROAD DAYS με πολλά από τα μέλη της να οδηγούν τα enduro και motocross του 2019. Όμως, δεν έμεινε εκεί, αφού έστησε μια μικρή φιέστα barbeque, που συνδυαζόταν άψογα με το  μέρος όπου διοργανώθηκαν τα φετινά test ride των «χωμάτινων» μοντέλων της αυστριακής μάρκας.

Διαδρομές που συνδύαζαν επίπεδα, «γρήγορα» κομμάτια και βραχώδη περάσματα, ικανοποίησαν έμπειρους και «πρωτάρηδες» αναβάτες που έσπευσαν να οδηγήσουν το «επαναστατικό» δίχρονο enduro 300 EXC TPI με το σύστημα άμεσου ψεκασμού  και το τετράχρονο bestseller  350 EXC-F. Στη διάθεσή τους και τα ολοκαίνουργια τετράχρονα motocross 250 SX-F και 450 SX-F.

Συνολικά πάνω από 30 αναβάτες οδήγησαν τα νέα μοντέλα, αντάλλαξαν απόψεις τόσο μεταξύ τους, όσο και με τους ανθρώπους της KTM SOUTHEAST EUROPE και της ΣΙΩΚΗΣ ΜΟΤΟ και γεύτηκαν την υπεροχή και την απόλυτη οδηγική εμπειρία των off road μοτοσυκλετών της ΚΤΜ.

Το ταξίδι μας συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί, αρχικά στην Κατερίνη, όπου με τη βοήθεια του συνεργάτη μας BOB’S MOTOR GARAGE θα διοργανωθούν τα τελευταία OFFROAD DAYS στην ελληνική επαρχία. Τέλος, στις 27 Οκτωβρίου o«κύκλος» των φετινών OFFROAD DAYS ολοκληρώνεται στην Αθήνα και στην πάντα φιλόξενη  πίστα της Πεντέλης. Θα περιμένουμε με χαρά να σας υποδεχτούμε σε οποιαδήποτε από τις υπόλοιπες στάσεις των OFFROAD DAYS 2018.

Ημερομηνίες & Τόποι Διεξαγωγής:

Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 Κατερίνη – BOB’S MOTOR GARAGE
Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 Αθήνα – KTM DEALERS OF ATHENS

Μοτοσυκλέτες διαθέσιμες προς δοκιμή:

KTM 300 EXC TPI
KTM 350 EXC-F
KTM 250 SX-F
KTM 450 SX-F

Για πληροφορίες επικοινώνησε σήμερα με τον πλησιέστερο συνεργάτη της KTM ή δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Όροι συμμετοχής :

Οι αναβάτες να έχουν την κατάλληλη ενδυμασία offroad και εξοπλισμό (κράνος, γάντια, μπότες, θώρακα κ.λπ.). Οι αναβάτες πρέπει να είναι άνω των 15 ετών, και μέχρι την ηλικία των 18 θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα (έγγραφη συναίνεση κηδεμόνα). Οι αναβάτες (εάν συνοδεύονται ο γονέας ή ο κηδεμόνας) θα πρέπει να υπογράψουν τη σχετική Δήλωση Παραλαβής και Αποποίησης. Η σχεδιασμένη διαδρομή θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες στα KTM OFFROAD DAYS με τις μοτοσυκλέτες των test rides.

*Δελτίο Τύπου KTM