Δελτίο Τύπου Honda

Τρεις μήνες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αποστολής Honda Adventure Road 2017 η Honda Motors Europe χρησιμοποιώντας το πλούσιο υλικό που συγκεντρώθηκε κατά τη διάρκεια των οκτώ ημερών του ταξιδιωτικού των 40 αναβατών που συμμετείχαν σε αυτή προχώρησε στη δημιουργία ταινίας.

Πρόκειται για μια ταινία που δημιουργήθηκε από το υλικό που συγκεντρώθηκε κατά τη διάρκεια της αποστολής 40 φίλων της μοτοσυκλέτας με μεγάλη επιρροή-bloggers και δημοσιογράφοι, οι οποίοι προσκεκλημένοι της Honda Motors Europe πραγματοποίησαν ένα ταξίδι 3.570 χλμ από το Όσλο της Νορβηγίας μέχρι το Βόρειο Ακρωτήρι της Ευρώπης οδηγώντας Honda CRF1000L Africa Twin.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες στην αποστολή, προσκεκλημένος της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda στην Ελλάδα ήταν ο Έλληνας ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος. Ο Έλληνας ηθοποιός μετά την επιστροφή του από το Όσλο είχε δηλώσει: «Το άψογα οργανωμένο ταξίδι που ετοίμασε η Honda για τις σαράντα Africa Twin, με τους ετερόκλητους αναβάτες ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία. Η εμπειρία μου με την Africa Twin ήταν μοναδική καθώς πιστεύω ότι είναι μία από τις πιο ασφαλείς και φιλικές μοτοσυκλέτες. Απ’ όλο το ταξίδι είναι δύσκολο να ξεχωρίσω ένα πράγμα, ωστόσο μένει μία χαρακτηριστική γεύση, μία απόχρωση. Είναι αυτό το πράσινο τοπίο, οι άπειρες λίμνες που περνάς και βλέπεις τον ορίζοντα διπλό, να συνεχίζει προς τα κάτω σ’ ένα τέλειο αντίγραφο. Κι έπειτα είναι και η στιγμή που φτάνεις στο Nordkapp, αυτή η αίσθηση της ολοκλήρωσης.»

Ακριβώς αυτές τις αντιθέσεις των χρωμάτων, το πέρασμα από το βόρειο αρκτικό κύκλο, τα Σκανδιναβικά φιόρδ και την περιπέτεια των 40 αναβατών περιγράφει η ταινία που δημιούργησε και ανάρτησε η Honda Motors Europe.

Το πρώτο ταξίδι του Adventure Roads θα είναι το πρότυπο για επόμενες περιπέτειες με Honda τους επόμενους μήνες αλλά και στα χρόνια που έρχονται.

Λεπτομέρειες για την 1η αποστολή μπορείτε να βρείτε στο:

http://www.honda.co.uk/motorcycles/ride-with-us/adventure-roads/start-the-adventure.html

Τρεις μήνες μετά την πραγματοποίηση του ταξιδιού των 3.500 χλμ που πραγματοποίησε η Honda Μotor Europe, Honda Adventure Road 2017 από το Όσλο της Νορβηγίας μέχρι το Βόρειο Ακρωτήρι με προσκεκλημένους 40 λάτρεις της μοτοσυκλέτας .