Harley Davidson Gryps: Ο φύλακας στο King of Kings!

Μετά από πολλούς επικούς διαγωνισμούς Battle of the Kings σε όλο τον κόσμο, ο ετήσιος custom build-off διαγωνισμός αντιπροσώπων της Harley-Davidson θα ολοκληρωθεί με μια τελική μάχη. Φέτος, 18 προηγούμενοι νικητές θα διαγωνιστούν για την ανακήρυξη του κορυφαίου από τους καλύτερους customizers του κόσμου.

Η Harley-Davidson Athena, νικήτρια του διαγωνισμού Battle of The Kings 2016 ανάμεσα σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (EMEA), με το εμπνευσμένο από την αρχαία θεά Νύχτα δημιούργημα της, ακολουθεί την παράδοση με μια μοτοσυκλέτα που προέρχεται από τον μυθικό κόσμο των τεράτων: Ανάμεσα στα τέρατα που στοίχειωσαν τους εφιάλτες και διακόσμησαν τα όνειρα των ανθρώπων υπάρχει ένα που νίκησε τη πλαστικότητα των μύθων στο χρόνο. Αμάλγαμα των βασιλέων των ζώων της γης και τ’ ουρανού, του λιονταριού και τ’ αετού.  Ο Γρύπας ήταν αυτός που φύλαγε με συνέπεια τις πύλες των Λαών στη Περσέπολη, αυτός κοσμούσε την αίθουσα του θρόνου στη Κνωσσό, και την κορφή του πύργου της Πίζας. Για 5000 χρόνια ο Γρύπας έμεινε άγρυπνος, έτοιμος να ξεσκίσει τις σάρκες κάθε εισβολέα που τόλμησε να ονειρευτεί τους αμύθητους θησαυρούς ή να κρυφοκοιτάξει τα μεγάλα μυστικά που φύλαγε το τέρας.  Ο Γρύπας της HD Athena, ακολουθώντας αυτή την παράδοση σχεδιάστηκε για να προφυλάξει το πολυτιμότερο όλων των θησαυρών, τη ζωή του αναβάτη του.

Αλλά είναι Ατταλός ο Γρύπας. Γιατί θυμίζει στους ανθρώπους πως μοιράζονται όνειρα, κι εφιάλτες ενάντια στο χρόνο και σ’ όλες τις δυνάμεις του διαχωρισμού. Κι αν είναι ίδια τα όνειρα και οι εφιάλτες μας τότε τι μπορεί να μας χωρίσει?

Ο μεγάλος τελικός του King of Kings θα αξιοποιεί τη θρυλική πλατφόρμα Sportster ως βάση για customizing.  Από το 1957, το Harley-Davidson Sportster αποτελεί τον ιδανικό λευκό καμβά για τη δημιουργία custom μοτοσυκλετών, ξεπερνώντας με μεγάλη διαφορά, κάθε άλλο μοντέλο. Με τις κλασικές του γραμμές, τον ξεχωριστό και γεμάτο χαρακτήρα, κινητήρα Evolution™ V-Twin, καθώς και με μια τεράστια γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ Harley-Davidson, η δημιουργία της τέλειας bobber, café racer, tracker ή chopper είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία. Για να εμπνεύσουμε ακόμη περισσότερο τον συναγωνισμό μεταξύ των αντιπροσώπων, οι όροι συμμετοχής, ο διαθέσιμος προϋπολογισμός και τα ανταλλακτικά έχουν αρθεί.

Για τον διαγωνισμό King of the Kings θα υπάρξει μόνο ένας γύρος παγκόσμιας ψηφοφορίας μέσω διαδικτύου. Οι ψήφοι μπορούν να υποβληθούν από τις 4 Μαρτίου, στην ιστοσελίδα https://customkings.harley-davidson.com/el_GR/

Ο μεγάλος νικητής και King of Kings του 2020 θα ανακοινωθεί στα τέλη Απριλίου.

Ο Jon Bekefy, GM of Global Brand Marketing της Harley-Davidson Motor Company ανυπομονεί γι’ αυτό τον διαγωνισμό:

“Το Battle of the Kings είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να τονιστεί το customisation DNA που έχει κυρίαρχη θέση στη φιλοσοφία του εργοστασίου μας. Εμπνέει τους επίσημους αντιπροσώπους μας για να δείξουν τις τεράστιες δυνατότητες που υπάρχουν και δίνει τη σιγουριά στους πελάτες μας από όλο τον κόσμο, ότι μπορούν να αποκτήσουν μια πραγματικά μοναδική μοτοσυκλέτα, ανεξάρτητα από το ύψος του προϋπολογισμού τους. Μετά από πολλά χρόνια υπέροχου συναγωνισμού, ανυπομονούμε να δούμε τι έχουν δημιουργήσει φέτος, οι προηγούμενοι νικητές από όλο τον  κόσμο!”

Για πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό King of the Kings, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://customkings.harley-davidson.com/el_GR/

*Δελτίο Τύπου Harley Davidson Athena

A blog about Wordpress design, development , Software and inspiration http://themesharebd.blogspot.com