Η Ducati παρουσίασε δύο νέες εκδόσεις του δημοφιλούς μοντέλου Scrambler, στην εκδήλωση Wheels and Waves στην πόλη Biarritz της Γαλλίας, τις εντυπωσιακές Scrambler Mach 2.0 και Scrambler Full Throttle!

Η νέα Scrambler Mach 2 τροφοδοτείται από τον ίδιο αερόψυκτο, L-twin κινητήρα των 803 κ.εκ. που χρησιμοποιείται στην υπόλοιπη σειρά (εξαιρουμένου του Scrambler Sixty2), διαθέτει ένα low-slung τιμόνι αλουμινίου, μια ειδική Flat Track Pro σέλα, μαύρη εξάτμιση και βουρτσισμένα πτερύγια ψύξης, στυλ Café Racer.

Τα καινούργια γραφικά που δημιουργήθηκαν από τον θρυλικό σχεδιαστή Roland Sands, είναι εμπνευσμένα από το κράνος Bell Cross Idol (Ducati Scrambler 2017 apparel collection), ενώ τα χρώματα παραπέμπουν στο χαρακτηριστικό στυλ West Coast της δεκαετίας του ’70.

Η ονομασία της πρόσφατης έκδοσης Scrambler προήλθε από την Ducati Mach 1 250 που λανσαρίστηκε το 1965 και χρησιμοποιούσε τον ίδιο κινητήρα.

Το δεύτερο μοντέλο, η Scrambler Full Throttle διατίθεται με ένα νέο “Shining Black” ντεπόζιτο και μπροστινό φτερό καθώς επίσης και ένα καινούργιο πλαϊνό πλαίσιο, διακοσμημένο με ένα διακριτικό σχέδιο σκακιέρας πάνω σε μια κίτρινη γραμμή.

Οι δύο μοτοσικλέτες έφτασαν στο Biarritz στις 12 Ιουνίου, ταξιδεύοντας μέσα σε ένα Volkswagen California Ocean και ένα Volkswagen Amarok που μετατρέπονται σε έναν κινητό ραδιοφωνικό σταθμό τον Radio Ducati Scrambler live.