Η Euro Motors είναι μία νέα σχετικά μάρκα στο χώρο της μοτοσικλέτας στην Ευρώπη που ειδικεύεται στην κατασκευή μοντέλων modern-classic 125-250 κ.ε., δηλαδή μοντέλων κλασσικού στυλ, αλλά σύγχρονης τεχνολογίας, κατασκευής και ποιότητας. Η Euro Motors αναπτύχθηκε στην Ευρώπη την τελευταία 10ετία και έχει σημαντική παρουσία σε Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Ισπανία, Ολλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Εσθονία και Λετονία. Η Euro Motors καταξιώθηκε στην παγκόσμια αγορά ως ο πρώτος κατασκευαστής μοτοσικλετών με πλαϊνό καλάθι (sidecar) στην κατηγορία των 125 και 250 κ.ε., τα οποία έχουν Ευρωπαϊκή Έγκριση Τύπου και τα οποία είναι Ελληνικής σχεδίασης.

Τα μοντέλα της Euro Motors είναι τώρα διαθέσιμα και στην Ελληνική αγορά και το χαρακτηριστικό όλων είναι ποιότητα σε προσιτή τιμή.

Tο Athensville 125 και το Athensville 250 μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα στην καθημερινή μετακίνηση, συνδυάζοντας εξαιρετικό στυλ, πλήρη εξοπλισμό, ξεχωριστή προσωπικότητα και εμφάνιση, οικονομία κτήσης και χρήσης, πρακτικότητα, και εμφάνιση κύρους, που δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Athensville 125 και Athensville 250 αποτελούν μία ξεχωριστή, πολυτελή και τεχνολογικά προηγμένη πρόταση στην κατηγορία τους. Έχουν κινητήρα μονοκύλινδρο (14hp και 23hp αντίστοιχα), τετράχρονο, αερόψυκτο,  τύπου SUZUKI, ζάντες αλουμινίου, δισκόφρενα εμπρός και πίσω, φώτα ημέρας, κλασικής σχεδίασης εξάτμιση, και άψογο φινίρισμα και χρωματικούς συνδυασμούς που θα εντυπωσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Athensville 125 και Athensville 250 είναι διαθέσιμα σε 2 χρωματισμούς:

  • ΑΣΠΡΟ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ με καφέ σέλα και καφέ σκριμπ
  • ΜΑΥΡΟ μα μαύρη σέλα και μαύρα σκριμπ

Αν τα Athensville 125 και Athensville 250 σας αρέσουν, θα τα αγαπήσετε για τη χρηστικότητα και τη συμπεριφορά τους στο δρόμο, ενώ θα τα λατρέψετε για την τιμή επιπέδου «παπιού», στην οποία μπορείτε να τα αποκτήσετε.

Μοντέλο Τιμή
Athensville 125 1.790 €
Athensville 250 2.990 €
Γκαλερί