Destination Yamaha Motor: Ένας κόσμος περιπέτειας για όλους.

Ζήστε τα όνειρά σας σε διαδρομές εντός και εκτός δρόμου, στο νερό και το χιόνι

Η φιλοσοφία της Yamaha είναι να αναπτύσσει και να κατασκευάζει οχήματα υψηλής ποιότητας που εμπνέουν, συναρπάζουν και ικανοποιούν. Στη σημερινή, γεμάτη εμπειρίες εποχή, η Yamaha και η Destination Yamaha Motor μας ταξιδεύουν στον κόσμο των αποδράσεων και του τουρισμού και δίνουν τη δυνατότητα σε περισσότερους ανθρώπους να απολαύσουν τη ζωή και να ζήσουν τα όνειρά τους σε διαδρομές εντός και εκτός δρόμου, στο νερό και το χιόνι.

Η Destination Yamaha Motor απευθύνεται στους λάτρεις της περιπέτειας που θέλουν να ζήσουν μοναδικές και ανεπανάληπτες εμπειρίες με διάφορα οχήματα, αποκαλύπτοντας αμέτρητες δυνατότητες και φέρνοντας τη Yamaha πιο κοντά σε όσους θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους στο έπακρο.

Περιπέτειες στα μέτρα σας

Ανοιχτή για όλους και όχι μόνο για τους κατόχους οχημάτων Yamaha, η Destination Yamaha Motor δίνει τη δυνατότητα στους σημερινούς λάτρεις της περιπέτειας και ατρόμητους εξερευνητές να απολαύσουν την εμπειρία των ονείρων τους, μέσα από μια μεγάλη γκάμα τοποθεσιών και επιλογών. Η ευελιξία είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό αυτής της ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής ταξιδιωτικής πλατφόρμας, όπου κάθε περιπέτεια μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις επιμέρους ανάγκες των χρηστών.

Νέα και βελτιωμένη ηλεκτρονική εμπειρία

Ο ιστότοπος σχεδιάστηκε εκ νέου και διαθέτει πλέον ανανεωμένη εμφάνιση και βελτιωμένη λειτουργικότητα, ενώ η διαδικτυακή πλατφόρμα Destination Yamaha Motor επιτρέπει στους χρήστες να αναζητήσουν πανεύκολα την περιπέτεια των ονείρων τους, μέσα από μια ευρεία γκάμα επίσημων συνεργατών.

Σε στενή συνεργασία με ένα διεθνές δίκτυο προσεκτικά επιλεγμένων επαγγελματιών συνεργατών, η Destination Yamaha Motor προσφέρει την πιο ποικιλόμορφη και συναρπαστική επιλογή εμπειριών, ενώ για ακόμα μεγαλύτερη σαφήνεια και αποτελεσματικότητα, κάθε ταξιδιωτικός συνεργάτης έρχεται σε επαφή απευθείας με τους πελάτες.

Καθώς αποτελεί τη μόνη εταιρεία που κατασκευάζει οχήματα 2 και 4 τροχών, snowmobile αλλά και ατομικά οχήματα θαλάσσης, η Destination Yamaha Motor καταφέρνει με μοναδικό τρόπο να προσφέρει σε πελάτες την πιο ευρεία επιλογή οχημάτων παντός εδάφους και να παρέχει σε όλους συναρπαστικές εμπειρίες.

Ικανοποιήστε τη δίψα σας για εξερεύνηση

Προσφέροντας περισσότερες από 80 εμπειρίες και ταξίδια σε πολλές χώρες με ένα όχημα Yamaha για διάφορους τύπους περιβάλλοντος, όπως οχήματα εντός και εκτός δρόμου, νερού και χιονιού, η Destination Yamaha Motor μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς εξερευνητές. Νέοι προορισμοί και συνεργάτες προστίθενται τακτικά, επομένως είναι καλό να επισκέπτεστε τακτικά τον ιστότοπο και να ενημερώνεστε για τους νέους προορισμούς και πακέτα.

Νέοι επαγγελματίες συνεργάτες

Η Yamaha Motor αναζητά συνεχώς νέους επαγγελματίες συνεργάτες που μπορούν να προσφέρουν ακόμα περισσότερες επιλογές περιπέτειας και να ενισχύσουν τη σταθερή εξέλιξη του κλάδου. Η οικογένεια της Destination Yamaha Motor απέκτησε πρόσφατα 3 νέα μέλη, τις εταιρείες:
Edelweiss Bike Travel, Triple X Adventures και, από την εκδήλωση EICMA του 2019, τη Cellularline Interphone WayOut.

Η Edelweiss Bike Travel προσφέρει μια τεράστια ποικιλία εμπειριών οδήγησης μοτοσυκλετών δρόμου και αποτελεί ένα από τα κορυφαία παραδείγματα των πολυάριθμων ειδικών σε ταξίδια περιπέτειας που συνεργάζονται με την Destination Yamaha Motor.

Paolo Pavesio, Διευθυντής τμήματος μάρκετινγκ, Yamaha Motor Europe:
“Η Edelweiss Bike Travel διακατέχεται από την ίδια προσήλωση στην ποιότητα και το πάθος να προσφέρει στους πελάτες κάτι μοναδικό. Μέσα από τη συνεργασία μας, είμαστε βέβαιοι ότι θα αυξήσουμε ακόμα περισσότερο την αξία του προγράμματος Destination Yamaha Motor, μέσα από το οποίο έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε στον κόσμο προϊόντα κορυφαίας ποιότητας αλλά και συναρπαστικές εμπειρίες οδήγησης. Είμαστε χαρούμενοι με αυτήν τη νέα συνεργασία που ξεκινάει με ταξίδια στην Ευρώπη και ευελπιστούμε να παρέχουμε στους πιστούς μας πελάτες γεμάτες, αξέχαστες και ολοκληρωμένες εμπειρίες.”

Η σημερινή αποκλειστική εκδήλωση τύπου στη Σουηδία είναι αφιερωμένη στην ανανεωμένη πλατφόρμα Destination Yamaha Motor, καθώς και την παρουσίαση της Triple X Adventures, η οποία αποτελεί τον πρώτο συνεργάτη με οχήματα snowmobile που προσφέρει εμπειρίες που δεν σχετίζονται με μοτοσυκλέτες.

Εξοπλισμένη με οχήματα snowmobile (SMB) και Side by Side (SXS) της Yamaha, η Triple X προσφέρει εμπειρίες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη, όπως οδήγηση στον πάγο, δίνοντας μια εντελώς νέα διάσταση στις ηλεκτρονικές προσφορές της εταιρείας και εμπλουτίζοντας το ήδη πλούσιο μενού που παρουσιάζεται στο επόμενο κλικ. Η Triple X Adventures αποτελεί εξέχον παράδειγμα της εξαιρετικά επαγγελματικής προσέγγισης και απόλυτης αφοσίωσης στην ικανοποίηση των πελατών που προσφέρει κάθε συνεργαζόμενη εταιρεία και, ως η πρώτη εταιρεία σε αυτήν τη διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει εμπειρίες οδήγησης στο χιόνι, αναδεικνύει τη γνήσια και ολοκληρωμένη εμπειρία που μπορεί κανείς να απολαύσει μόνο με την Destination Yamaha Motor.

Cellularline – Interphone WayOut

Η Interphone WayOut είναι ο νέος τρόπος να απολαμβάνετε τις διακοπές σας σε δύο τροχούς. Μια εταιρεία 5 αστέρων που προσφέρει σε αρχάριους αλλά και έμπειρους αναβάτες μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική λύση: μια απόδραση υψηλής ποιότητας από τη ρουτίνα, με άψογη οργάνωση, ονειρεμένους προορισμούς, 24ωρη οδική βοήθεια και υπηρεσίες σχεδιασμένες στην εντέλεια. Η Interphone WayOut είναι η πρώτη εταιρεία που προσφέρει σε συμμετέχοντες τη δυνατότητα να δοκιμάσουν δωρεάν και για μεγάλο χρονικό διάστημα μερικές από τις πιο σύγχρονες μοτοσυκλέτες της αγοράς, όπως οι Yamaha Tracer 700 και 900, Ténéré 1200 και πολύ σύντομα η νέα Ténéré 700. Μια πραγματική οδήγηση επίδειξης για να απολαύσετε όλες τις δυνατότητες μιας Yamaha.

Noemi Grillo, Διευθύντρια μάρκετινγκ και επικοινωνίας, Interphone
“Η συνεργασία με τη Yamaha ήταν μια φυσική επιλογή για το πρότζεκτ Interphone WayOut, το οποίο αναζητά μόνο συνεργάτες υψηλής ποιότητας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ξέγνοιαστες διακοπές με μοτοσυκλέτα, ώστε οι πελάτες μας να βιώνουν μοναδικές εμπειρίες και να ανακαλύπτουν νέα μέρη, απολαμβάνοντας παράλληλα τις συναρπαστικές επιδόσεις της πιο αγαπημένης τους μάρκας μοτοσυκλέτας.”

Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό και αποκτήστε νέες εμπειρίες

Στον μακρύ κατάλογο πακέτων με δυνατότητα προσαρμογής που υπάρχουν διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή στην Destination Yamaha Motor περιλαμβάνονται εμπειρίες οδήγησης εντός και εκτός δρόμου, στο νερό και το χιόνι, με μια σειρά ποιοτικών προϊόντων της Yamaha που εξασφαλίζουν απόλυτη ικανοποίηση για τους πελάτες, καθώς και εμπειρίες που θα διαρκέσουν για μια ζωή.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προγραμματίσετε την επόμενη περιπέτειά σας, επομένως επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Destination Yamaha Motor και δοκιμάστε κάτι διαφορετικό για φέτος! https://destination-yamaha-motor.eu/

Νοέμβριος 2020 – Επαγγελματίες συνεργάτες της Destination Yamaha Motor 

Εταιρεία – Προορισμοί       
• Biking Abroad – Ισπανία
• Cellularline Interphone – Ιταλία
• Yamaha Off Road Experiences – Ηνωμένο Βασίλειο
• Edelweiss Bike Travel – Ιταλία/Νορβηγία/Ισπανία
• Motofiesta – Ισπανία/Κολομβία
• Redtread – Ισπανία
• Ride-on Motortours – Μαρόκο/Αλάσκα/Ρωσία
• Roadbooktouren – Ιταλία/Ισπανία
• TOM42 – Νότια Αφρική/Ευρώπη
• Trailrando – Ευρώπη/Ασία/Αφρική
• Triple X Adventures – Σουηδία
• Uphill Offroad School – Σουηδία
• Nick Sanders Expeditions – Ηνωμένο Βασίλειο

*Δελτίο Τύπου Yamaha

A blog about Wordpress design, development , Software and inspiration http://themesharebd.blogspot.com