Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)
Δελτίο Τύπου Honda

Το πρωτότυπο CB4 ‘Interceptor’ χαρίζει φουτουριστική διάσταση στην οικογένεια της Honda στην έκθεση μοτοσυκλέτας του Μιλάνου.

Το περίπτερο της Honda στη φετινή έκθεση μοτοσυκλέτας του Μιλάνου (EICMA) περιλαμβάνει ένα χώρο ‘Design Studio’ στον οποίο παρουσιάζονται οι σχεδιαστικές μελέτες του Κέντρου Έρευνας & Εξέλιξης της Honda στη Ρώμη.

Το φετινό έκθεμα είναι το CB4 ‘Interceptor’ – αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης έρευνας γύρω από τη σχεδιαστική φιλοσοφία ‘Neo Sports Café’, που είδε το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά στην EICMA του 2015 με το πρωτότυπο ‘CB4 Concept’. Το νέο πρωτότυπο έρχεται να προσδώσει έναν ‘Sports Endurance’ χαρακτήρα στην αρχική σχεδιαστική γλώσσα του CB4 Concept, δημιουργώντας μία νέα προοπτική στον κόσμο των Café Racer, στον οποίο ανήκει η συγκεκριμένη γκάμα πρωτότυπων μοντέλων.

Ο χρωματικός συνδυασμός “total black” συνδυάζει κομψότητα με σπορ χαρακτήρα, αφήνοντας περιθώρια για την ενσωμάτωση μιας φουτουριστικής τεχνολογίας στις ρέουσες χεδιαστικές γραμμές. Στο εμπρός τμήμα έχει ενσωματωθεί  ένα βεντιλατέρ το οποίο μετατρέπει την κινητική ενέργεια της μοτοσυκλέτας σε ηλεκτρική, τροφοδοτώντας την οθόνη αφής που βρίσκεται στο ρεζερβουάρ. Η οθόνη εξασφαλίζει συνεχή συνδεσιμότητα, επιτρέποντας τον αναβάτη να βρίσκει το δρόμο μέσα από ψηφιακούς χάρτες, να κάνει κλήσεις έκτακτης ανάγκης ή απλά να συνδέει τις έξυπνες συσκευές του.