Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Επιλέξτε τώρα την μοτοσυκλέτα που θέλετε να οδηγήσετε και κερδίσετε ένα spray αλυσίδας της IPONE!

Οι εγγραφές για τα Test Rides άνοιξαν και τώρα μπορείτε να επιλέξετε την μοτοσυκλέτα ή τις μοτοσυκλέτες που επιθυμείτε να οδηγήσετε στο τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου, στο 1o Adventure Meeting!

Πατήστε εδώ για να αγοράσετε αμέσως το εισιτήριο σας (πλήρες ημερήσιο) και να επιλέξετε μοτοσυκλέτες. Με το εύκολο menu πλοήγησης, επιλέγετε την ημέρα, (Παρασκευή 13/9, Σάββατο 14/9, Κυριακή 15/9), κατόπιν τον τύπο εισιτηρίου (απλή είσοδος χωρίς Test Ride, για να περιηγηθείτε στο The Ranch και να χαζέψετε τις μοτοσυκλέτες και τις εκδηλώσεις, με 7euro, ή το πλήρες  εισιτήριο που περιλαμβάνει και Test Rides έως τεσσάρων (4) μοτοσυκλετών, με 10euro).

Από εκεί και πέρα η επιλογή είναι δική σας, ανάμεσα στις κατηγορίες Adventure On Road για οδήγηση σε άσφαλτο, Adventure Off Road, για οδήγηση σε μεικτή διαδρομή άσφαλτο και χώμα, Enduro – για οδήγηση σε οριοθετημένη διαδρομή enduro.

Με την αγορά του εισιτηρίου σας, λαμβάνετε ως δώρο και ένα spray αλυσίδας της IPONE (παραλαβή από την γραμματεία της διοργάνωσης)!

Επιλέξτε την ώρα που σας βολεύει ανάμεσα στις 70 – μέχρι στιγμής μοτοσυκλέτες – και φύγατε για Σοφικό!

Registrations:

https://www.adventure-meeting.gr/index.php/event-pass

https://www.adventure-meeting.gr

Μείνετε συντονισμένοι στο www.adventure-meeting.gr, όπως και στην σελίδα του event στο Facebook για περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς και για τα διαθέσιμα μοντέλα ανά εταιρία αναλυτικά.

1o Adventure Meeting, στις 13-15 Σεπτεμβρίου,

στο The Ranch, στο Σοφικό Κορινθίας.

Κλείστε τώρα θέση, μόνος/μόνη ή με την οικογένεια, και απολαύστε ένα τριήμερο γεμάτο μοτοσυκλέτα και περιπέτεια, σε ένα event όπου όλοι θα περάσουν καλά!

Περισσότερα: www.adventure-meeting.gr

Για εισιτήρια και κρατήσεις: http://www.adventure-meeting.gr/index.php/event-pass

Facebook:https://web.facebook.com/1o-Adventure-Meeting-2019-172678629456757/

Διοργάνωση: BIKEIT

*Δελτίο Τύπου Bikeit