- 2ο Adventure Meeting 2023 - 21 Σεπτεμβρίου 2023
- Η Suzuki πάει τα Test Ride στα Ιωάννινα - 14 Σεπτεμβρίου 2023
- Νέο άτοκο χρηματοδοτικό για τη Vespa GTS - 24 Μαΐου 2023
Με δυσκολίες ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά στο Isle of Man για τους συμμετέχοντες. Συγκεκριμένα ενώ τα δοκιμαστικά προβλέπουν 2 γύρους της διαδρομής, λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος από την συνεχόμενη βροχόπτωση, αποφασίστηκε ότι θα πραγματοποιηθεί ένας μόνο γύρος. Λόγω έλλειψης μηχανικού φέτος αναγκάστηκε ο ίδιος ο Ανδρέας να κάνει την προετοιμασία αλλά και τον τεχνικό έλεγχο στην μοτοσικλέτα προσθέτοντας περισσότερη πίεση στην ήδη πιεσμένη ψυχολογία λόγω κάποιων τεχνικών προβλημάτων αλλά και του δύσκολου καιρού.
Ο Ανδρέας Ψυχογυιός μας δήλωσε:
“ Τα προβλήματα ήρθαν το ένα μετά το άλλο και στον διάδρομο της εκκίνησης δεν ήταν εύκολη η παροχή ρεύματος για της κουβέρτες. Η μία ώρα καθυστέρησης λόγω υγρασίας στο οδόστρωμα μας ανέβασε στα ύψη το άγχος της ομάδας. Κατά την εκκίνηση δύο απανωτά γλιστρήματα και ο τελείως νεφελώδης καιρός με ανάγκασαν να κόψω τελείως ρυθμό. Η εμπειρία όμως από τις υπόλοιπες χρονιές βάσει του χρόνου που πραγματοποίησα, κάτω από τα 25 λεπτά (24.42.714) δείχνει ότι εάν έχει ήμερες με ηλιοφάνεια θα πετύχω ξανά το προσωπικό μου ρεκόρ στα 21 λεπτά.”
Την Δευτέρα 21-8 και ώρα 18:20 Αγγλίας είναι η δεύτερη μέρα ελεύθερων δοκιμαστικών της κατηγορίας MGP Senior/Junior.
Ευελπιστούμε ο καιρός να κάνει την χάρη στις συμμετέχουσες ομάδες αλλά και στους θεατές για μία ασφαλή διεξαγωγή και η τύχη να ευνοήσει τον δικό μας Ανδρέα Ψυχογυιό στην προσπάθειά του!!!
Συντάκτης: Θωμάς Καλκάνης





