90η επέτειο της Ducati με νέο μουσείο στη Μπολόνια – Βίντεο

Σε συνδυασμό με τον εορτασμό της 90ης επέτειο, η Ducati άνοιξε το νέο της μουσείο στη Borgo Panigale, στη Μπολόνια της Ιταλίας, κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου, με την παρουσία του Claudio Domenicali, Διευθύνοντα Σύμβουλου της Ducati.

Το νέο μουσείο της Ducati φιλοξενεί 44 μοτοσικλέτες από την ιστορία της εταιρείας στις οποίες περιλαμβάνονται 26 αγωνιστικές και 18 δρόμου. Κάθε μία από αυτές συμβολίζει ένα ορόσημο του σχεδιασμού της Ιταλικής εταιρείας, μηχανικής ή αγωνιστικής επιτυχίας.

Εξέχουσα θέση έχει δοθεί στη Ducati 916, την μοναδική μοτοσικλέτα που συμβολίζει την αναγέννηση της Ducati στη σύγχρονη εποχή των Super Sport μοτοσικλετών. Δίπλα στην 916 βρίσκονται τα σχέδια του Massimo Tamburini, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για ορισμένα από τα σημερινά και εμβληματικά σχέδια μοτοσικλέτας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Claudio Domenicali, Διευθύνων Σύμβουλος της Ducati, δήλωσε ότι η ανακαίνιση του μουσείου είναι ένα πολύ αξιόλογο και σημαντικό γεγονός για την εταιρεία και για τους οπαδούς της Ducati σε όλο τον κόσμο. Επίσης ανέφερε ότι η ανακαίνιση του μουσείου είναι η απτή απόδειξη της αποφασιστικότητας και της δύναμης της Ducati, η οποία γιορτάζει την 90η επέτειό της και κοιτάζει προς το μέλλον!!!

© 2016 Copyright on2wheels

Συντάκτης: Σταύρος Κρασσάς