Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Το Motor Festival είναι πλέον θεσμός και γίνεται για 7η φορά στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 2-4 Ιουνίου υπό την αιγίδα του δήμου Αμαρουσίου και την υποστήριξη της αθλητικής λέσχης Start Line. Το Motor Festival είναι η μοναδική γιορτή στον μηχανοκινήτου κόσμου στην Ελλάδα υπό την υποστήριξη αθλητικών συλλόγων με σκοπό την διαφήμιση και ανάδειξη του Ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο σκοπός της διοργάνωσης είναι να ενώσουμε το χθες το σήμερα και το αύριο στον μηχανοκίνητο κόσμο μέσα από την έκθεση των δεκάδων επαγγελματιών του χώρου που ασχολούνται με την ανακατασκευή οχημάτων, την βελτίωση τα ανταλλακτικά, την φανοποιεία, τα αξεσουάρ, τις εξατμίσεις, τα ελαστικά την αγοροπωλησία, τα λιπαντικά, τα καύσιμα, την ενέργεια και γενικά της μηχανοκίνησης. Το σημαντικό είναι πως όλο και περισσότεροι εκθέτες συμμετέχουν σε κάθε νέο Motor Festival δείχνοντας την ανοδική τάση και εξέλιξη του χρόνο με το χρόνο. Αντιπρόσωποι της JEEP, FORD, PEUGEOT, CITROEN, KYMCO SYM, YAMAHA κ.α έχουν συμμετάσχει όπως και εκατοντάδες επαγγελματίες του χώρου δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στο Motor Festival. Παράλληλα στην ειδική διαμορφωμένη αρένα εξελίσσονται μηχανοκίνητα θεάματα και σόου, διαγωνισμοί και εκπαιδεύσεις με σκοπό να ταξιδέψουν τον επισκέπτη στον μαγικό κόσμο της μηχανοκίνητης και να ανεβάσουν την αδρεναλίνη προσφέροντας ένα αξέχαστο διήμερο για τον επισκέπτη.

Ο στόχος του Motor Festival είναι να αναδείξουν οι επαγγελματίες τις δουλείες τους και να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα στον χώρο αλλά και το αθλητικό ιδεώδες, αφού διάσημοι οδηγοί και αθλητές του χώρου παρευρίσκονται για να δείξουν το δρόμο της εξέλιξης και να μπολιάσουν στο νέο κόσμο την αγάπη για τη μηχανοκίνηση.

Το 7ο Motor Festival, παίρνει διαστάσεις πανελλαδικές μετά την μεγάλη επιτυχία στην Λάρισα και γι αυτό 2-4 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο θα συγκεντρωθεί η Elite του Ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, Ράλλυ, Αναβάσεις, Ταχύτητα, Dragster , Drift, Δεξιοτεχνίες, 4Χ4, Κάρτ ,Motocross, Enduro, MX, MX2, Scramble, Truck Offroad, Monster Truck, Truck, συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε και να διαφοροποιούμαστε, να ξεχωρίζουμε, να κεντρίζουμε το ενδιαφέρον και να τραβάμε την προσοχή. Το αγαπημένο σου όχημα, ο αγαπημένος σου οδηγός, το λατρεμένο άθλημα, το τιμόνι και το γκάζι σου, το θέαμα και η αδρεναλίνη, αποτελούν το δικό μας τρόπο έκφρασης το δικό μας μέσο για να οδηγήσουμε τους λάτρεις του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας σε μια μοναδική εμπειρία και διέξοδο από την πολλές φορές άχρωμη και κουραστική καθημερινότητα.

Όλος ο μηχανοκίνητος κόσμος θα είναι εκεί και μαζί κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες θα ενωθούν στη μεγάλη γιορτή της μηχανοκίνησης στο 7o Motor Festival για το 2017. Είμαστε οι μόνοι που ενώνουμε το χθες το σήμερα και το αύριο με τον καλύτερο τρόπο… Κορυφαίες βελτιώσεις από καταξιωμένους πρωταγωνιστές στους αγώνες αλλά και στην καθημερινή αυτοκίνηση, έξυπνα και χρήσιμα αξεσουάρ, εξοπλισμός και οι νέες τάσεις από τον κόσμο των 2 ή των 4ων τροχών, όλα ενωμένα σε ένα χώρο!