7ος γύρος AMA Supercross 250SX Minneapolis (Βίντεο)

Ο Joey Savatgy αναβάτης της Monster Energy/Pro Circuit/Kawasaki κατέκτησε την πρώτη του νίκη στον έβδομο γύρο του Monster Energy AMA Supercross 2017 West Regional Championship που πραγματοποιήθηκε στο U.S. Bank Stadium της Minneapolis. Στο βάθρο, στην κατηγορία 250SX, βρέθηκαν επίσης οι Jordon Smith αναβάτης της Troy Lee Designs/Red Bull/KTM και Zach Osborne αναβάτης της Rockstar Energy Husqvarna, κατακτώντας την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Ο Savatgy ξεκίνησε από την δεύτερη θέση, ενώ λίγο αργότερα προσπέρασε τον Smith, που ηγούνταν του αγώνα και οδήγησε με συνέπεια κατακτώντας την πρώτη θέση. Ο Osborne κινήθηκε προς τον Smith προσπαθώντας να τον προσπεράσει, λίγο αργότερα όμως υπέστη μια πτώση, επιτρέποντας στον Smith να παραμείνει στην δεύτερη θέση. Προς το τέλος του αγώνα ο Osborne πλησίασε πάλι τον Smith, ωστόσο ο Smith κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι την λήξη του αγώνα, αφήνοντας τον Osborne στην τρίτη θέση.

Ο RJ Hampshire αναβάτης της GEICO Honda από την πρώτη στροφή βρέθηκε στην τέταρτη θέση στην οποία και τερμάτισε στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του επιπρόσθετου γύρου, ενώ ο Adam Cianciarulo αναβάτης της Monster Energy/Pro Circuit/Kawasaki, που ξεκίνησε από την ένατη θέση κατάφερε να συμπληρώσει την πεντάδα τερματίζοντας στην πέμπτη θέση.

Οι Dylan Ferrandis αναβάτης της Yamalube/Star Racing/Yamaha, Anthony Rodriguez αναβάτης της Venex MX/MTF/Yamaha, Luke Renzland αναβάτης της Racing Yamaha, Kyle Peters αναβάτης της Autotrader/JGR/Suzuki, και Colt Nichols αναβάτης της Yamalube/Star Racing/Yamaha οριστικοποίησαν την πρώτη δεκάδα.

Story: Σταύρος Κρασσάς

Γκαλερί
A blog about Wordpress design, development , Software and inspiration http://themesharebd.blogspot.com