4ο Enduro Festival Μεγάρων από την ΜΟ.ΛΕ.Μ

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Κανονισμός 4ου enduro festival Μεγάρων

Η ΜΟτοσυκλετιστική ΛΕσχη Μεγάρων (ENTOURING MOTOCLUB) διοργανώνει το 4ο enduro festival Μεγάρων την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017.

Σημείο εκκίνησης του festival είναι η παραλία Αλεποχωρίου.

 • 38 04’29.64″ Β
 • 23 10’18.12″ Ε

Θα υπάρχει σηματοδότηση με σήματα enduro από τις εξόδους των εθνικών οδών στη πόλη των Μεγάρων μέχρι το χώρο της εκκίνησης.

 • Ώρα εκκίνησης από τις 09:00 έως τις 10:30

Για επικοινωνία με τη λέσχη και οποιαδήποτε διευκρίνηση θελήσετε, στα ακόλουθα στοιχεία.

 • email: mole.megarwn@yahoo.com
 • Facebook: Mολεμ μεγάρων
 • Tηλέφωνα: 6974606334 (Παναγιώτης), 6974754146 (Χρήστος)

Στο σημείο της εκκίνησης θα υπάρχουν εκθεσιακά περίπτερα από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου καθώς επίσης και καντίνα με αναψυκτικά, νερά, σουβλάκια και άλλα.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Οι συμμετοχές θα συμπληρώνονται επί τόπου στη γραμματεία της οργάνωσης. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 15 ευρώ και περιλαμβάνει και αναμνηστικό για κάθε συμμετέχοντα. Σε κάθε αναβάτη θα δίνονται επίσης 2 αυτοκόλλητα (ένα για τη μοτοσικλέτα και ένα για το μπιτόνι ανεφοδιασμού) και χαρτάκι με τηλέφωνα της οργάνωσης σε περίπτωση ανάγκης.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Η διαδρομή θα είναι 65 – 75 χλμ., ανάλογα με τη κρίση της οργάνωσης, με βάση τις καιρικές συνθήκες στη περιοχή την εβδομάδα πριν το event, με ανεφοδιασμό στο μέσο περίπου της διαδρομής, με ευθύνη της οργάνωσης. Η σήμανση θα γίνει με πορτοκαλί κορδέλες ΚΤΜ και κόκκινες ufo και σήματα enduro τα οποία θα υποδεικνυουν:

 1. σωστή πορεία
 2. λάθος πορεία
 3. στοπ
 4. προσοχή κίνδυνος
 5. στροφή αριστερά
 6. στροφή δεξιά

Αναλυτική επεξήγηση των σημάτων θα γίνεται στο χώρο της εκκίνησης. Επίσης θα υπάρχουν pro κομμάτια για όσους το επιθυμούν, καθώς και έξοδοι διαφυγής προς το σημείο εκκίνησης για όσους για οποιοδήποτε λόγο αδυνατούν να συνεχίσουν τη διαδρομή.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

Για να συμμετάσχει κάποιος στο enduro festival είναι απαραίτητο να διαθέτει τα απαραίτητα μέσα προστασίας για τη προσωπική του ασφάλεια (κράνος, μπότες, θώρακας, επιγονατίδες, επιαγκωνίδες). Η μοτοσικλέτα του επίσης θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση (λάστιχα, φρένα, στερεωμένα πλαστικά κτλ.). Επίσης κάθε αναβάτης θα πρέπει να έχει μαζί του νερό και βασικά εργαλεία για τη συντήρηση της μοτοσικλέτας του. Απαραίτητο είναι επίσης το μπιτόνι ανεφοδιασμού, το οποίο θα παραδίδει στην οργάνωση η οποία είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά τους στο σημείο ανεφοδιασμού.

Ακολουθεί βίντεο με στιγμιότυπα της διαδρομής…