Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)
Δελτίο Τύπου

Στην πίστα των Σερρών διεξήχθη ο 4ος αγώνας του ΠΠΤ με εκρηκτικές μάχες, πολύ αδρεναλίνη και την TEAM WOLF-RACING MOTUL να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές!

Το κοινό απόλαυσε την κορυφαία κατακόκκινη YAMAHA R1 με τον Roberto Farinelli στην πρώτη του επαφή με την συγκεκριμένη πίστα να παλεύει για την πρώτη θέση του βάθρου στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα!

Σχόλιο του οδηγού Roberto Farinelli:

“Είχαμε ένα πολύ δύσκολο 3-ήμερο που ξεκίνησε με το ταξίδι μου, το οποίο είχε μια μεγάλη καθυστέρηση, μέχρι και την λήξη του αγώνα! Κυριολεκτικά ήταν ένας δύσκολος αγώνας διότι αντιμετωπίσαμε κάποια ταλάντωση στο μπροστινό σύστημα της μοτοσυκλέτας, το οποίο πάρα τις υπερπροσπάθειες της ομάδας μου δεν κατέστη δυνατόν να διορθωθεί. Αναγκαστήκαμε να μπούμε στο αγώνα χωρίς να λυθεί το πρόβλημα και προσπάθησα να διαχειριστώ την κατάσταση όσο καλύτερα μπορούσα.

Έκανα αυτό που ξέρω καλύτερα να κάνω και διατήρησα για λίγους γύρους την πρώτη θέση, εναλλάσσοντας συνεχώς την πρωτιά με των Σάκη Συνιώρη.

Ήμουν αποφασισμένος για την νίκη και όλα τα δεδομένα έδειχναν ότι θα μπορούσαμε να την διεκδικήσουμε. Δυστυχώς όμως το πρόβλημα εντάθηκε πολύ μετά τον 8-10 γύρο και αναγκαστικά να οδηγήσω λίγο πιο αμυντικά με αποτέλεσμα να μείνω στην πολύ ικανοποιητική 3η θέση και με ρεκόρ ταχύτερου γύρου του αγώνα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ομάδας μου. Τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν ακόμη και στην χώρα μου. Το αστείρευτο κέφι τους και η υπερπροσπάθεια να βγει το αποτέλεσμα μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν αξιοσημείωτα. Επίσης ευχαριστώ το fun club της Ελλάδας που έχει μεγαλώσει απότομα και αυτό είναι πολύ ευχάριστο!! Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα.”

Σχόλιο Team Manager Γ. Παρασκευά

“Δεν έχω λόγια να εκφράσω την χαρά μου για αυτό το Σαββατοκύριακο! Ίσως από τα πιο δύσκολα της ομάδας μου, αλλά ταυτόχρονα με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Τα προβλήματα ήταν αρκετά, αλλά δεν χάσαμε ποτέ το κέφι μας και δικαιωθήκαμε 100% γι’ αυτό!

Roberto Farinelli είναι ένα υπόδειγμα επαγγελματία, με άριστη τεχνική κατάρτιση και πραγματικά μας εξέπληξε με την στρατηγική και την επικοινωνία του. Παρά τις δυσκολίες της επικοινωνίας σε μια ξένη γλώσσα, έφερε εις πέρας τον αγώνα κάνοντάς μας εξαιρετικά περήφανους!

Δεν έχω λόγια… ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτόν τον υπέροχο 25-χρόνο νέο, που μπήκε σε μια άγνωστη γι’ αυτόν πίστα και πάλεψε επάξια για την πρωτιά!

Ευχαριστώ για την αγάπη που δείξατε σε αυτόν και την ομάδα μας και υποσχόμαστε ακόμα πιο δυνατές συγκινήσεις στον επόμενο αγώνα στα Μέγαρα στις 15 Οκτωβρίου!”