Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η 21η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 31/8, 1 & 2 Σεπτεμβρίου 2018 ,στο δασάκι του Αφραθιά στο Τυμπάκι.

22 χρόνια μετά το ιστορικό «ΜΟΤΟ HAPPENING» του 1996 (το οποίο θεωρούμε –και είναι- ως αφετηρία των συγκεντρώσεων μοτοσικλετιστών στην Κρήτη) που διοργάνωσαν στην Σούγια από κοινού το περιοδικό ΜΟΤΟ και η Λέσχη Μοτοσυκλέτας και Περιήγησης  Χανίων (ΛΕ.ΜΟ.ΠΕ.Χ) οι μοτοσικλετιστές της Κρήτης (και όχι μόνο. Οι συμμετοχές από κάθε σημείο της Ελλάδας, αυξάνονται σταθερά κάθε χρόνο) θα βρεθούμε για να μιλήσουμε, να διασκεδάσουμε, να οδηγήσουμε τις «καλές μας» παρέα και να θυμηθούμε όσους δεν είναι μαζί μας για διάφορους λόγους.

Την διοργάνωση έχει  αναλάβει ο Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Σκαλανίου  με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.    Όπως μπορεί να γίνει κατανοητό, σύσσωμος ο κόσμος της μοτοσικλέτας στην Κρήτη, καθώς και μοτοσυκλετιστές από όλη την Ελλάδα θα δώσουν το παρόν και η απήχησή της εκδήλωσης θα είναι μεγάλη.

Σημειωτέον δε, ότι αποφασίστηκε παμψηφεί μεγάλο μέρος των εσόδων της εκδήλωσης να δοθεί για την αποπεράτωση του  του Παιδικού Ξενώνα ” Το Σπίτι των Αγγέλων ” . Επίσης μέρος των εσόδων του μπαρ που θα λειτουργεί στο χώρο της εκδήλωσης κατά την διάρκεια της Εικοστής Πρώτης Παγκρήτιας Συνάντησης Μοτοσυκλετιστών θα διατεθούν για την αποθεραπεία του Αλέξανδρου Αλεξάκη  μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε κατά την διάρκεια αγώνα moto cross του πανελληνίου πρωταθλήματος Ελλάδος.

Ο σκοπός της 21ης είναι ιερός .

Πέρα απ ’ότι ισχύει για κάθε εκδήλωση τέτοιου είδους, δηλαδή την γνωριμία με τον οργανωμένο μοτοσικλετισμό , την γαλούχηση των νέων με τις αρχές του συνειδητοποιημένου μοτοσικλετιστή  και την πλήρη αφομοίωση των κανόνων προστασίας , την διασκέδαση και την ψυχαγωγία μέσω εξαιρετικών και δημοφιλών καλλιτεχνών (Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης και Ήχος Ανοχής), θα δείξουμε στον υπόλοιπο κόσμο (τον εκτός μοτοσικλέτας) τις ανθρώπινες διαστάσεις  του μοτοσικλετισμού εν γένει.

Σε μια δύσκολη οικονομικά και ηθικά περίοδο, επιλέγουμε να βοηθήσουμε κάποιους συνανθρώπους μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη απ’τους περισσότερους εξ ημών.

Σας περιμένουμε όλους

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

*Δελτίο Τύπου Παγκρήτιας Συνάντησης Μοτοσικλετιστών